2777
2789
عنوان

شوهر تنبل

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 48 پست
دلم برات سوخت بیخیالش باش این جور آدما درست نمیشن هزکسی یه ایرادی داره اونم ایرادش اینه باید کنار ...

اخه نمیتونم هیچ جوره کنار بیام هر روز دارم پیر و عصبی میشم,  میتونم درک کنم یه آدم چجوری انقد بی تفاوت باشه و به هیچ چیزی حتی تی وی علاقه نداشته باشه حتی خونه مامانش حوصله نداره بره, همش خونه خواب گوشی خواب گوشی

واااا خنده داریاااااا.... اون دنیاش و توانایی هاش و طرز عملکردش به هزااااار دلیل موجه با شما متفاوته و این دست خودش نیست

اصلا یجور دیگه به قضیه نگاه کنیم ... فک کن شما داری فعالیت های خودتو انجام میدی بعد شوهرت بیاد بهت گیر بده تو چرا اینجوری هستی چرا انقدر فعالیت میکنی الا و بلا باید مثل من خونه نشین بشی وگرنه طلاقت میدم! بنظرت حرفش منطقیه اگه اینکارو کنه!؟ 

دختر خوب همه مردا اینجوری نیستن که راحت به همسرشون اجازه فعالیت اونم اینهمه ماشالا بدن، از من میشنوی سرتو بنداز پایین بکارات برس دخالت تو طرز عملکرد شوهرتم نکن وقتی بهت عشق میده و اونقدری بهت اعتماد داره که اجازه اینهمه فعالیت رو بهت میده و گیر نمیده کلاتو هزار بار بنداز آسمونو خوش باش، به قول بعضیا.. تامام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت مثل منه خوب ماها اینجوری تنبل و کم انرژی افریده شدیم گناه داریم😞 من هیچوقت انرژی نداشتم هم ...

😂😂😂😂😂😙😙😙😙😙😙

🕌🏴🏴🏴  اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِالله  🏴🏴🏴🕌    🍁🍁🍁🍁  دختر آبانم  🍁🍁🍁🍁  😍😍😉
طبعش باید عوض شه تو یا صفرایی یا دم اون بلغمی هست یا غلبه بلغم داره البته بخشیش هم ژنی هستا ولی طبعش ...

افرین منو درست گفتی👍👍 ولی اونا خانوادگی تنبل و بیحالن و تو فامیل معروفن,  روزای تعطیل همه تا شب دور هگ خوابن😕😂 حتی مادرشوهرم به زور یه نهار بهشون میده

وای چقد حوصله بری  طفلی شوهرت خدا کمکش باشه   قرار نیس چون تو تیزی همه مث تو باشن

من نمیگم مثل من باشه و اینم ازش نمیخوام, اونقدم خودخواه نیستم, فقط میخوام یکم حوصله داشته باشه حدقل خرید با آدم بیاد غر نزنه آخرهفته دستتو بگیره تا یه پارک ببرتی, نکه همش خواب خواب خواب 

آدم های پر انرژی خوبن به شرطی که از انرژی زیادشون مدام به این و اون گیر ندن  اگر این کارو بکنن واقعا روی مخ هستند .

من دو پسر نوجوان دارم  من و بزرگه انرژی کم داریم و پسر کوچیکه پر انرژیه و روی اعصاب ما دو تاست .

وکیل هستم .  هر سوالی دارید بپرسید در حد توان علمیم پاسخگو هستم . یا در گروه تلگ  رام بپرسید .@vakil_s