2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این ازدواج چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 46 پست
بنظرتون زیاد نیست؟

چرا زیاده 

ممکنه پسره  اون عشق وحال  وشور جوانی نداشته باشه --ده سال یه ذره زیاده ولی خب استثنا همه جا تست اگه بقیه شرایط جور جوره   مانعی نیست! تامل بیشتر فرمائید٪

از طرف برادرشوهر🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخلاقش خوبه

میدونی تا حالا با کسی نبوده

کارش خیلی اوکی نیست یعنی شرایط مالیش متوسطه

تیپش رو دوست نداری چون حس میکنی بزرگتر از سنش نشونش میده تیپ جذاب نمیزنه

ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝
بنظرتون زیاد نیست؟

اگه چیزای دیگش اکیه خیلی زیاد نیست وگرنه به نظر من خوب نیست یه مرد ۳۸ ساله دیگه کم کم داره میان سال میشه خیلیاشون قیافه هاشون پیره من شوهرم ۳۹ سالشه باز خوب مونده یه سری دوستاش که همسنشن پیر شدن و از نظر رفتاری هم دیگه اون شور و حال رو ندارن

بنظرتون زیاد نیست؟

چرا یه کم زیاده. ولی همه چی بستگی به خودشون داره. در کل از نظر من از سی سالگی به بعد کلا همه آدمها به یه ثبات فکری و شخصیتی میرسن. به همین خاطر اونقدری که مثلا یه 20 ساله و یه 30 ساله با هم تفاوت دارن، یه 30 ساله و یه 40 ساله ندارن. این نظر منه البته

اخلاقش خوبه میدونی تا حالا با کسی نبوده کارش خیلی اوکی نیست یعنی شرایط مالیش متوسطه تیپش رو دوست ...

اگه به دلت نمیشینه ردش کن بره....

از این موارد زیاد دیدم که به خیال خودشون عقلانی تصمیم گرفتن اما چون ظاهر طرف به دلشون نمینشسته منجر به طلاق شده....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
اره دقیقا  

شوهر من سه سال از خودم بزرگتره ما واقعا از صفر شروع کردیم خیلی سختی کشیدیم که به اینجایی که هستیم برسیم و اکثرا من تکیه گاهشم .همش باید دلداریش بدم بهش امیدواری بدم و خیلی چیزای دیگه

اخلاقش خوبه میدونی تا حالا با کسی نبوده کارش خیلی اوکی نیست یعنی شرایط مالیش متوسطه تیپش رو دوست ...

با این شرایط من میگم نه!

مالی و قیافه اکی نیست! اختلاف سنی هم خیلی زیاده!

اخلاق هم مطمئن باش تا زیر یه سقف نرید دستتون نمیاد!

و البته یه ویژگی مثبت دیگش هم

بسیار احساسی و محترمانه رفتار کردنشه

خبلی ابراز احساسات میکنه.  بنظرتون بخاطر نیاز جنسی میتونه باشه یا ربطی نداره؟

ای خدا کی میشیم دو تا😩بعد بشیم سه تا😍بعد چهار تا😎تاکسی راه بیفته مردیم از گرما😝😝
و البته یه ویژگی مثبت دیگش هم بسیار احساسی و محترمانه رفتار کردنشه خبلی ابراز احساسات میکنه.   ...

مثبت نیست این عزیزم!

اگه مردی بتونه احترام و احساسات رو به حد تعادل داشته باشه یعنی حسش واقعیه.

اگه دیدی یه پسر یا مرد بیش از اندازه داره بهت ابراز علاقه میکنه بدون یا داره ظاهرسازی میکنه یا یه جای کار میلنگه!

مثبت نیست این عزیزم! اگه مردی بتونه احترام و احساسات رو به حد تعادل داشته باشه یعنی حسش واقعیه. اگ ...

ممنونم عزیزم از شما و بقیه دوستان از کمکی که بهم کردید