2777
2789
عنوان

نظرتون درباره این ازدواج چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 46 پست

از نظر سنی مشکلی وجود نداره به نظرم

باید معیارای دیگه رو هم در نظر بگیرین

أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَٰهَهُ هَوَاهُ أَفَأَنْتَ تَكُونُ عَلَيْهِ وَكِيلًا ﴿٤٣﴾ أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَسْمَعُونَ أَوْ يَعْقِلُونَ ۚ إِنْ هُمْ إِلَّا كَالْأَنْعَامِ ۖ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا ﴿٤٤﴾                               آیا دیدی کسی را که هوای نفسش را معبود خود برگزیده است؟! آیا تو می‌توانی او را هدایت کنی (یا به دفاع از او برخیزی)؟! آیا گمان می‌بری بیشتر آنان می‌شنوند یا می‌فهمند؟! آنان فقط همچون چهارپایانند، بلکه گمراهترند! (فرقان/43و44)

ی عالمه ملاک قبل سن هست اگه اونا مثبته مثبت 

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه بابا.دایی من۳۰ سالشه بادختر۱۸ساله عقدن 🥰

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

فکر کردم امضات درباره ازدواجه😂 خب اختلاف سنی تو این برحه زیاد ب چسم نمیاد ببینید اخلاق دو طرف با هم میخوره

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
نمیدونم چرا من همیشه دوست داشتم شوهرم خیلی ازم بزرگتر باشه

منم همینطور حس میکنم پخته تر میشه

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸

بنظرم سن هم تایه حدی مهمه دیگه هردوتون عاقل وبالغ شدین توی سن های پایین تفاوت سنی بیشتر مشکل ساز میشه اگه همه چی مورد پسند هست خوبه ازدواج سر بگیره 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...