الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من لیپوزوفرو رو پارچه سفید ریختم اصلا رنگ نداد. از اولم همونو دادم دخترم . عالیه
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
سلام عزيزم من شربت آسماويت خريدم نميدونم دندون رو سياه ميكنه يا نه خيلي مزه آهن ميدن يعني بايد با ...
ملانی عزیزم اسماویت ازون ویتامین هاست که اهن داره؟! معمولا به قیمتش ربط داره. زیر چهل تومن باشه و ارزون باشه احتمالش هست. خود لیپوزوفر چهل تومنه که گفتم سیاه نمیکنه. چندتا دیگه هم هستن تو این رنج قیمت که خوبن. سیدرال و فرامکسم که بالای صد شدن و خب از همه بهترن.
اره رو یه گوشه از پارچه سفید بریز بزار بمونه ببین چی میشه
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».