2777
2789

سلام دوستان

ایا مردان سردمزاج بی احساسند و وقتی بی احساسند بی مسیولیت هم میشن؟رابطه سردمزاجی و هم بستری و احساس چی هست؟سردمزاجخا ب هم بستری اهمیت میدن ؟

چه مشخصه ای دارند؟

مردان شل ول وا رفته منزوی حتما سرد مزاج هستن؟

اگر کسی هم مشاوریا روانشناس باشه ممنون میشم نظرش رو بگه

پ.ن:

دوستان من متاهلم .

از کلمات همبستری زناشویی استفاده کردم گفتم شاید سایت ب کلمات دیگه ایراد بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این سوال تخصصیه، اگر میتونی یه مشاور خانواده و به متخصص مراجعه کن و راهنمایی بهتری بگیر. راهنمایی های اینجا تجربی هست

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
این سوال تخصصیه، اگر میتونی یه مشاور خانواده و به متخصص مراجعه کن و راهنمایی بهتری بگیر. راهنمایی ها ...

اخرین جلسه مشاورم اینو گفت .ولی جلسه بعد هنوز نرفتم . 

سرد مزاجی و بی احساسی کاملا دو مبحث جداگانه هست ممکنه یک ادم احساساتی سرد مزاج باشه و یک ادم گرم مزاج بی احساس برای داشتن رابطه زناشویی برای مرد احساسات اصلا ملاک نیست یعنی مرد ذاتا طوری هست که اگر از کسی هم خوشش نیاد میتونه باهاش هم بستر بشه و مثل زن ها نیسن که این رابطه کاملا با احساساتشون در گیر هست

عزیزم نمی دونم ولی موردی که خودم میشناسم خیلی خیلی با احساس و با مسولیته و تمام وقت و زندگی شو وقف بچه ها و همسرش و کلا خانوادش میکنه  میل جنسی ربطی به احساس مسولیت نداره تا جای که من تجربشو دارم عزیزم 

منتظر اتفاقات خوبم