2777
2789
عنوان

در مورد بچه های پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 18 پست
تو بازی هاش با دوستاش که میبازه براش عادیه؟

اگه حساسیتی هم نشون میداد من که میگفتم یه دفعه تو یه دفعه هم دوستت برنده میشه یا یه بار تو یه بار هم اون قبول میکرد ولی اونجا نمیدونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حساسیتی هم نشون میداد من که میگفتم یه دفعه تو یه دفعه هم دوستت برنده میشه یا یه بار تو یه بار هم ...

مطمئن باش اونجا هم همینطورن...بچه ها تحمل باختشون کمه...وقتی ببینن ی جایی از بقیه پایین ترن یا ضعیف ترن ناراحت میشن اعتماد بنفسشون میاد پایین یا گوشه گیر میشن یا لج میکنن....اون مربی اشتباه میکنه کارش اصلا درست نیست خیلی از بچه ها تو این سن هنوز مفهموم رقابتو نمیفهمن....یه برچسب حالا هر طرحی علاقه داره براش بگیر بزنید بگید تو پسر خوبی هستی (الان مربیش یه جوری داره بهش میگه تو بدی )و به مربیشم بگید که کلامی زیاد تشویقش کنه

خواهر زاده ی من کس دیگ جایزه میگرفته میرفته درگوش معلم میگفته چرا به من جایزه ندادی دختر بدی ام؟

الان ک کلاس اوله ازسرش افتاده 

معلم باید متقاعدش کنه 

خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕