یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم منیه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه خستهگی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادرتیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️
نطرتون چیه بچه ها.؟منکه خودم اصلا دوسندارم برم پیش خانمی که تازه زایمان کرده اخه من خودم خیلی اذیت شدم با مهمونا از دقیقه اول ریختن سرم تا15 روز بعدش وای که چقدر اذیت شدم خیلی بد بود خیلی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بله خانمی که تازه زایمان کرده نیاز به آرامش و رسیدگی داره، یکی دو نفر باشن کاراشو انجام بدن و بچه رو نگه دارن تا طرف بتونه استراحت کنه مهمونی معنی نداره
عزیزم عادیه.من همون دوز بچمو ختنه کردم.شب یلدا هم بود کل فامیل اومدن خونمون.منم خیلی درد داشتم فقط دلم میخواست همه جا ساکت باشه.هروقت یادش میوفتم اعصابم بهم میریزه.
بهترین هدیه زندگیم پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان