2777
2789

این همه مهمون بامزه داشته باشم راضیم بیان😍

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

نطرتون چیه بچه ها.؟منکه خودم اصلا دوسندارم برم پیش خانمی که تازه زایمان کرده اخه من خودم خیلی اذیت شدم با مهمونا از دقیقه اول ریختن سرم تا15 روز بعدش وای که چقدر اذیت شدم خیلی بد بود خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه ساعت چیه من تازه پامو گداشته بودم تو خونه ی درد وحشتناک هم داشتم سزارینی بودم ب زور مامانم و با گریه رفت بودم حموم داغووووون بودما 

زندایی های شوهرم با عروسو نوه اومدن خونمون ینی دلم میخواست جیغ بزنما بیشواری احمق 

عزیزم عادیه.من همون دوز بچمو ختنه کردم.شب یلدا هم بود کل فامیل اومدن خونمون.منم خیلی درد داشتم فقط دلم میخواست همه جا ساکت باشه.هروقت یادش میوفتم اعصابم بهم میریزه.

بهترین هدیه زندگیم  پسرم....آقا سجاد. خدایا مراقب بچه هام باش. منتظرگرفتن دستای کوچولوت هستیم نفس مامان
واقعا ،😑متنفرم از این کارا،بعدشم میان ببینن بچه شبیه کیه 

اره دقیقا بعدم هی توصیه و نصیحت پشت هم همشم بچه رو میگیرن دست به دست میبوسنش منکه نزاشتم زیاد ببرنش ولی بازم خیلی اذیت میشد بچه سرو صداو شلوغی