2777
2789

سلام

پسرم‌۴ سالشه.خیلی بی اشتهاس 

یعنی من هر غذایی درست میکنم رو به مکافات میخوره

آزمایش هم دادیم نه کم خونی داره و نه هیچ کمبود دیگه

تا حالا اینا رو امتحان کردم همشون یک هفته ای اشتهاش رو بهتر کردن ولی بازم روز از نو:(سندروس،سانستول،کیندر،باریج انار،ویتازینک)

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اكثر بچه ها همينن 

نبايد به بچه به زور غذا داد 

مشكلي ام نداره 

خودش گشنش شه يه چيز ميخوره 

اكثر فاميلايه ما كه مثل شما دنبال افزايش اشتها بودن به خدا بچه هاشون الان گوريل شدن 

خدارو شكر سالمه 

گشنش بشه مطمئن باش گشنه نميمونه 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 

همیناس تازه وقتی بچت کمبود ویتامین نداره اصلانباید مولتی بدی ویتامین بیش از حدم بده اگه بره بالابا چیزای طبیعی اشتها بیارش مثلا اب پرتقال زیاد بده اشتها اوره دلشو ضعف میبره ابدهویج صب زود بیدارش کن نزار تا ظهر بخوابه که حسابی خسته وگشنه بشه 

همشون بی تاثیرن😑😑

دقیقااا

والا موندم دیگه

سر هر وعده ۱ ساعت حدودا طول مکشه تا غذا بخوره آخرشم از غذاش میمونه

اصلاااااا شربت اشتها نده

شربت اشتها قند بچه رو میاره پایین که گرسنه شه و این اصلاااااا خوب نیست

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
نه راسیپ نمیتونم بدم واسه مغز عوارض داره دکترش باهاش موافق نیست

باز شکر قد پسرتون خوبه من تو یه تاپیکی ازتون راهنمایی خواستم برای دخترم قطره ویتامین د خریدم خورد کلسیم  اما قدش همچنان کوتاهتر از همسناشه و من غصه میخورم 

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

شما سفره رو که انداختی یدفعه صداش کن بیاد عذا بخوره نیومد سفره رو جمع کن.اصلا حرص نزن چرا غذا ننیخوره مطمین باش گشنه نمیمونه.گاهی وقتا اصرار های ما بچه رو بی اشتها میکنه

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

هله هوله هم جلو اشتها رو میگیره

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه
یه دوره بده

مغز ک مهمتره..

اكثر بچه ها همينن  نبايد به بچه به زور غذا داد  مشكلي ام نداره  خودش گشنش شه يه چي ...

من احساس میکنم که حس گرسنگی نداره😂

یعنی تا حالا نشده یه چیزی بگیره دستش بخوره یا بگه گشنمه

من خیلی حرص میخورم سر این موضوع