2777
2789
عنوان

لطفا شربت اشتها واسه بچه ی ۴ ساله بهم معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 46 پست
همیناس تازه وقتی بچت کمبود ویتامین نداره اصلانباید مولتی بدی ویتامین بیش از حدم بده اگه بره بالابا چ ...

ممنون از توضیحتون.شاید واقعا باید یه مدت رهاش کنم شاید اون موقع بهتر نتیجه بگیرم

آب پرتقال خیلی خوب درست میگین چند روزه صبحا بهش میدم‌بهتر میخوره

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
جدی ؟پس چرا دکتر واسه ی پسر من تجویز کرد؟ البته منم ندادم تو دارو دادن تنبلم😐

نه اصلا راسیپ ندین مگه اینکه خیلی کمبود وزن داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از توضیحتون.شاید واقعا باید یه مدت رهاش کنم شاید اون موقع بهتر نتیجه بگیرم آب پرتقال خیلی خوب ...

زوری بهش غذانده مثلا اگه ۱گشنش نبود انقد خستش کن سرشو گرم کن تا۳گشنش میشه کلا چیزای اسیدی مث کیوی  پرتقال نارنگی که ویتامینسی دارن و دلو ضعف میندازن بده بخوره

باز شکر قد پسرتون خوبه من تو یه تاپیکی ازتون راهنمایی خواستم برای دخترم قطره ویتامین د خریدم خورد کل ...

قدش چقدره دخترتون؟

از اون شربت کورال سیترات واسش گرفتین؟

ویتامین د رو من هنوزم‌میدم

من احساس میکنم که حس گرسنگی نداره😂 یعنی تا حالا نشده یه چیزی بگیره دستش بخوره یا بگه گشنمه من خیل ...

همه همينن 

معدود هستن كسايي كه اينجوري نباشن 

حرص نخور 

بزرگ ميشه بالاخره 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
شما سفره رو که انداختی یدفعه صداش کن بیاد عذا بخوره نیومد سفره رو جمع کن.اصلا حرص نزن چرا غذا ننیخور ...

از خداشه صداش نکنم😂

ولی جدی میخوام این روش بی توجهی رو امتحان کنم ببینم  دست از ادا واسه غذا خوردن برمیداره

همه همينن  معدود هستن كسايي كه اينجوري نباشن  حرص نخور  بزرگ ميشه بالاخره

آخ آخ اصلا خودم خیلی حساس شدم 

از موقع شیرخوارگی همینطور بوده یعنی شیرم به سختی میخورد

آخ آخ اصلا خودم خیلی حساس شدم  از موقع شیرخوارگی همینطور بوده یعنی شیرم به سختی میخورد

حتما كتاب در اين زمينه بخونيد 

كمكتون ميكنه 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
زوری بهش غذانده مثلا اگه ۱گشنش نبود انقد خستش کن سرشو گرم کن تا۳گشنش میشه کلا چیزای اسیدی مث کیوی &n ...

نرسی از راهنماییتون

حتما امتحان میکنم

حتما كتاب در اين زمينه بخونيد  كمكتون ميكنه

کتاب  خاصی اگه میشناسین ممنونم میشم معرفی کنید