2777
2789
عنوان

خانمایی که عاشق شوهرشونن بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 81 پست
والا من بیرون که میرم هرچیز مردونه ای ببینم براش میخرم.اونم خوشحال میشه. تا حالا خودش خرید نرفته. شل ...

چقدر خوب 

منم همیشه دوست داشتم براش لباسو اینا بخرم ولی اون معتقده حتما برای خرید بلیز و شلوار و کفش باید خود آدم باشه نمیشه هدیه گرفت 😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جا سوییچی بگیر یا یه قاب گوشی با عکس خودش یه جور لیوانا هست عکسش چاپ کن روش براش توش شیر گرم بیار یهویی ببینه میتونی کنار عکسه بگی متن هم بزارن برات بعد یه نوع لباس هم هست که عکس چاپ میکنن اصولا تیشرته برا خودت بخر بعد بده عکس شوهرت چاپ کنن شب حسابی ب خودت برس و تی شرت رو بپوش وقتی ببینه هنگ میکنه یا ی جور چراغ خواب هستن ک عکس میزنن روشون الان برات میفرستم عکسش فک کنم دور و بر ۶۰ تومنه بعد رنگ رنگ میشه براش بده عکس عروسیتون بزنن بعد هدیه کن بهش شبش هم بزنش کنار تختتون به برق 

برو انجا که تورا منتظرند 🌸❤
روان نویس خودنویس کتااب کتاب کتاب😍 عطرهای کوچولو جوراب گل گل گل😍😍 غافلگیری های یهویی... مثلا ...

مرسی عزیزم همه ایده هات خوب بود حتما استفاده می کنم 😍 فقط شوهری برعکس من اصلا گل دوست نداره 😑

مرسی عزیزم همه ایده هات خوب بود حتما استفاده می کنم 😍 فقط شوهری برعکس من اصلا گل دوست نداره 😑

مسلما مردها کمتر و یا حتا خییللیی کمتر از خانم ها با گل خوشحال میشن... بستگی ب موقعیتش داره. مثلا من فرستادم محل کارشون چون سوپرایز شده بودن و پیش همکاراشون احساس غرور کرده بودن خوشحال شده بودن..

بازم بسته ب اخلاق همسرخودتون. یموقع بااینکار پیش همکاراشون بجا احساس غرور؛ احساس شرمساری میکنن و ناراحت میشن😑

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
دوستم برا شوهرش رفته بود ی جعبه خریده بود یه ردیف ی نوع شکلات باز یه ردیف ی نوع دگه بعد پشمک بعد یه ...

چه کار جالبی 

شوهر من شکلات دوست نداره ولی حتما با مغز براش امتحان میکنم 😘