2777
2789
عنوان

خانمایی که عاشق شوهرشونن بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی نامزد منم اینجور کارا واسش میکنم کلی خوشحال میشه من ک فعلا نامزدیم در توانم خیلی نیست اما تا ا ...

من تا پارسال محل کار شوهرم نزدیک خونه بود و خودش تنها تو اداره بود وسط روز یه دفعه براش آب سیب میگرفتم. میبردم خیلی خوشحال میشد 💞

میتونی  از قبل از اومدنش به خونه  اینطور پیامی رو بهش بدی  باسلام مشترک گرامی و همرا ...

چه ججالب من در مورد اسطوخودوس نمیدونستم حتما امتحانش میکنم 

ایده پیامتم خیلی خوب بود بود 😍

چون ممکنه گاهی وقتا شیفتامون با هم نباشه اون بیاد خونه من نباشم یه دفعهیه کاغذ برداشتم متن  خدا قوت و دوست دارم و از اینجور چیزا نوشتم بعد نوشتم برو در یخچالو باز کن زدم رو در ورودی یه لیوان اب پرتقال گرفتم روی لیوانم یه چیزی نوشتم با کاغذ شب که اومدم خونه رفتم سر یخچال دیدم گل گرفته گذاشته جاش

کادو که نه بابا  نامه و تزیین و کارایی که از دست خودم برمیاد تو خونه  کادو فقط تولدش و ر ...

خب واسه همین فرستادم اون خانم گفت اتاق درست کردن نمیشه کادو باشه😢😢😢😢😢😢زدن تو ذوقم کلی ایده داشتم باعکس

I'd walk straight through the bullet😏

یا اگه حالم خوب باشه یه پیام واسش مینویسم و کل کارای که تو هفته انجام داده در حد ده تا مثلا و خوشحال شدم حتی خرید عادی خونه تشکر میکنم اینا به مرد حس مردونگی میده کلی خوشحال یمشن

مسلما مردها کمتر و یا حتا خییللیی کمتر از خانم ها با گل خوشحال میشن... بستگی ب موقعیتش داره. مثلا من ...

دقیقا شوهر من اینجوریه 

اصلا جلو بقیه دوست نداره ابراز علاقه ای انجام بشه