2777
2789
عنوان

خانمایی که عاشق شوهرشونن بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 81 پست

مثلا یبار برو میوه فروشی از هر میوه مقدار کمی بگیر مثلا ده تا میوه انتخاب کن از هرکدوم چهارتا دونه بگیر بعد براشون منو درست کن شوهرت ک اومد بده دستش بگو هر کدوم دوست داری تیک بزن خب اون هنگ میکنه احتمالا فک میکنه ک سرکاریه احتمال داره همشونم تیک بزنه بعد براش بیاری کلا سورپرایز میشه و هنگ  میکنه 

برو انجا که تورا منتظرند 🌸❤
حتی بعضی وقتا درست کردن یه بشقاب میوه ی پوست کنده و خرد شده یا انار دون کرده هم بعد از گذروندن یه رو ...

واییی نامزد منم اینجور کارا واسش میکنم کلی خوشحال میشه من ک فعلا نامزدیم در توانم خیلی نیست اما تا اونجایی ک تونستم کوتاهی نکردم 

مثلا تابستونا اوج کارش هست کارش هم توی محوطه باز و تو نور افتاب هست 

واسش اب هندونه میگیرم میزارم تو یخچال خنک بشه بخوره اخه تابستون از بس شربت ابلیمو میخوره خسته میشه  منم سعی میکنم واسش اب میوه های گوناگون بگیرم 

الانم فصل اناره ببینم یه انار خوشمزست ابشو میگیرم یهو واسش میارم کلی ذوق میکنه شکمو هست دیگه خخخ

💜👶❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا توی اتاق خواب میتونی از قبلش بارژ لبی ک پاک نمیشه و از این مایع هایی ک پاک نمیشنا اول اسمشو ب انگلیسی روی م م ه ات بنویسی (بزرگ بنویس مردا کورن ) از این برچسبا تتو مثلا پروانه ای چیزی بگیر بزار رو ب ا س نت بچسبون همکارم انکار کرده بود روز بعدش کلا اومد بستری شد 😂😂😂

من شوهرم ویفر رنگارنگ خیلی دوست داره چندسال پیش ی بسته براش خریدم کادو کردم بهش دادم انقد ذوق کرده ب ...

ایول عجب کار باحالی 😍

من یه بار بهش لپ لپ دادم یه عالم کادو پیچ کرده بودم خیلی ذوق کرد کلی خندیدیم 

ایول عجب کار باحالی 😍 من یه بار بهش لپ لپ دادم یه عالم کادو پیچ کرده بودم خیلی ذوق کرد کلی خندیدیم ...

کار شماهم جالب بوده منم حتما امتحان میکنم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
مثلا اتاق و ۴.۵تا بادبادک قرمز بزن  شمع روشن کن  لباس خوشگل بپوش  موزیک ملایم  ...

ازین کارا خیلی میکنم ولی چند بار تو صحبتاش گفته خیلی دوت دارم بهم کادو بدی منم موندم چیکار کنم 🙄

یه شیشه ترشی یا مربا درست کن و بده به مادرش....اینقدر خوشحال میشه

من به خانوادش خیلی احترام میذارم 

چند بار هم براشون همین که گفتی مربا درست کردم بردم 

شوهرم تا چند روز ذوق داشت همش ازم تشکر میکرد 😁

میتونی  از قبل از اومدنش به خونه  اینطور پیامی رو بهش بدی 

باسلام مشترک گرامی و همراه اول و اخر از شما برای یک ماساژ عالی دعوت به عمل می اید با ارسال عدد یک  قادر به دریافت خواهید بود با تشکر 

بعد اون اگ خیلی بی ذوق باشه جوابت نمیده اگرم داد ک کلا بهت پیشنهاد میکنم از قبلش یه چای اسطوخودوس بهش بدی و وقتی برای خواب میره حسابی ماساژش بدی البته میتونی از قبل روغن ماساژ تهییه کنی ک چ بهتر معمولا سایت دیجی داره  اگرم ک میخواهی روغن بدن کودک همه هایپر مارکتا دارن اسطوخودوس رو بگیر بنفش رنگه  البته همون جا چنتا امتحان کن بو خوبی داشته باشه  البته اسطوخودوس به شدت ارامش بخشه و حتی روانشناسا توی مراحلی که همسر میل ب اتاق خواب نداره بدون اینکه بفهمه اسپری اش رو تجویز میکنن ک حدودا ۶۰ تومنه به پتو و بالشت و ملافحه میزنن 

ساعت..ست کمربند و کیف..ادکلن..لباس..نامه بنویس براش..انگشتر نقره..افتر شیو..بستگی به هزینت داره

آخه همشو داره 😑 نامه براش زیاد مینویسم خیلی دوست داره 😍 مشکلم اینه به هرچی فکر میکنم میبینم داره میگم دوباره نمیخواد دیگه 😐

مثلا براش کیکای خوشمزه و متفاوت درست کن ، غذاهای جدید یاد بگیر ، دسرای خوشمزه ، مردا با همین چیزای ک ...

مرسی 

آره این کارایی که میگی خیلی خوشحالش میکنه منتها الان بچم دو ماهشه اصلا وقت نمیکنم براش چیزی درست کنم از ماه آخرم دیگه براش ازین چیز میزا خوشمزه درست نکردم الان اگه وقت کنم انجام بدم حتما خیلی خوشحال میشه💓

شما جزو خانوم های قررری هستی؟ بیخیال بابا

ای جان ن من مجردم بابا ولی ی کانال داشتم ک حسابی دنبال میکردم اونا خیلی قری بودن منتظرم نامزد بیچارم به شوهر تبدیل شه روش اجرا کنم😂😂😂😂😂

ای جان ن من مجردم بابا ولی ی کانال داشتم ک حسابی دنبال میکردم اونا خیلی قری بودن منتظرم نامزد بیچارم ...

زوده حالا

اول زندگی انقدر آدم برای همسرش جذابیت داره که نیاز نباشه به این کارها

ولی کانال خانوم های قری به نظرم بیش از حد لوسه

حتی بعضی آقایون دارن مسخرش می کنن

نمونش همسر من انقدر مسخره می کنه