2777
2789
عنوان

مادرشوهرم از ما پول قرض میخاد

58 بازدید | 3 پست

دیشب با شوهرم رفتیم خونشون مادرشوهرم به همسرم گفت یه ۵۰ ۶۰ تومن بهم بده تا دو ماه بهت برمیگردونم شوهرم گف واسه چی میخای گف میخام گردنبند بگیرم من گردنبند ندارم  (خوشم نیومد از حرفش چون اتفاقا خودمم میخاستم واسه خودم گردنبند بگیرم ) بعد شوهرم گف خودمم میخام بگیرم بعد مادرشوهرم برگشت بهم گف تو ک گردنبند داری من ندارم . منم گفتم تا دو ماه دیگه طلا بالا میره اونوقت ما ضرر میکنیم گف شما به من قرض بدین تا دوماهه بهتون برمیگردونم بعد از اون هم اگه پولی چیزی کم اوردین من بهتون قرض میدم بعد به شوهرم گف اگه بهم قرض ندی بعد ها منم دیگه بهت قرض نمیدم کمکت نمیکنم . تو راه برگشت به خونه شوهرم گف هر چی تو بگی . من نمیدونم بهش قرض بدم یا ن 

یا صاحب الزمان                                                     تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد / حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.