2777
2789

رفته بودم دفتر وكيل بعد ديدم يه خانم و آقا نشستن كه خانم خيلي خوشگل بود مرد هر چي از داغونيش بگم كم گفتم صورتش انگار دود زده بود بعد مامانم ك اينا رو ديد گفت اينا زن و شوهر نيستن من بدم مياد فكر بد راجب كسي بكنم. گفتم مامانم اشتباه ميكني گفت ببين چجوري افتاده رو دختره اينجا جلو همه همش ميرفت تو بغلش بعد بغل دستم بود ديدم پسر داره ميگه مهرت رو ميده غصه نخور 😮بعدم دختر تنها رفت تو اتاق وكيل بعد اومد با پسر رفتن واقعا چرا هنوز جدا نشده ....منم دارم جدا ميشم ولي حتي فكر كسي به ذهنم خطور كنه خيانت محسوبش ميكنم

خدا هست و خدا هست و خدا هست.....🙏🏻💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قضاوت نکنیم...ی سریا از بی کسی و بی پولی اول دنبال تکیه گاهن..بعد طلاق..

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  
اخه برادر تو یه جمع اونجوری میچسبه به خواهرش

نمیخوام فکر بد بکنم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)