2777
2789
عنوان

اقدامی های این ماه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 104 پست
مرسی عزیزم ان شاء الله همه تون حاجت روا بشید بچه ها بیاید برا هم دعا کنیم من برای 7 نفر که سال ها م ...

برای منم بخون بی زحمت 

مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توکل به خدا

فعلا آهو خانوم و اکرم جان من میرم هر کس اومد همینجا ریپلای کنه بذاره اسمشو تا 7 نفر میخونم براتون دعا میکنم شما هم برای من دعا کنید دعا در حق همدیگه زودتر مستجاب میشه بچه ها

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
خب یعنی چی ؟؟ اخه من بیشتر از سه ساله ک اقدامم و خیلی بیشتر از اینا فولیکول داشتم با همین داروها&nb ...

خب ماه به ماه وضعیت بدن فرق میکنه، بعد چجوریه که 3 سال استفاده میکنی و بی نتیجه س؟ عکس رنگی ازت نگرفتن؟ 

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

خب ماه به ماه وضعیت بدن فرق میکنه، بعد چجوریه که 3 سال استفاده میکنی و بی نتیجه س؟ عکس رنگی ازت نگرف ...

چرا عکس رنگی گرفتم و ای یو ای هم کردم ممفی بوده

کمی همسرم تحرکش مشکل داشت ک اونم حل شد 

امیدوارم نتیجه بده

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗

منم iuiكردم ده روز ديگه بايد ازمايش بدم از ديشبم سينه درد دارم نميدونم بخاطر چيه

خداكنه مثبت بشه

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
منم 27 موعدمه، چه جالب پريودتون چند روزست؟

من بهار و تابستون 31 روزه ام پاییز و زمستون 30 روزه خلاصه این عدد 27 ثابته😁😁😁

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.