2777
2789
عنوان

اقدامی های این ماه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 104 پست
راحله خیلی لطف میکنی اگر جواب آزمایشم مثبت بشه خیلی دعات میکنم

ان شاء الله مثبت بشه عزیزم توکلت به خدا باشه یادت باشه خدا جباره جبران میکنه ان شاء الله یه جوری برات جبران کنه که بخندی به این سختیا که کشیدی

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله مثبت بشه عزیزم توکلت به خدا باشه یادت باشه خدا جباره جبران میکنه ان شاء الله یه جوری برا ...

خیلی ممنونم عزیزم

ایشالا که این بار بشه

اگر نشه شوهرم گفته دیگه نمیام بار آخره

خیلی تلاش کردم

فقط سپردم به خدا

هیچ علایمی ندارم

فقط از روز 4 انتقالم همش لکه بینی و خون دیدم

تا امروز که روز دهمم هست

ان شاء الله مثبت بشه عزیزم توکلت به خدا باشه یادت باشه خدا جباره جبران میکنه ان شاء الله یه جوری برا ...

میشه به یاد منم باشی؟منم دعاتون میکنم

مرضیم🙂

خدایا شکرت❤️لطفا برای شفای همه ی مریضا دعا کنید😘
میشه به یاد منم باشی؟منم دعاتون میکنم مرضیم🙂

آره مرضیه جونم حتما یه سوره مریم هم به نیت شما میخونم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
حتما خبر بارداریتو بهم بده عزیزم منتظرم

حتماااااا

۱۰ روز دیگه باید برم سونو که اگه اوکی بود به امیدخدا اقدام و بقیه ماجرا،انشاءا... تا یک ماه دیگه خبرای خوب میدم،امیدوارم همگی نتیجه بگیریم☺

خدایا شکرت❤️لطفا برای شفای همه ی مریضا دعا کنید😘
چه اسم نازی 6 نفر شدید یه نفرم از یه تاپیک دیگه اومد منم فاطمه ام برا منم دعا کنید

فدااااااااااااااااااااااااااااااات

ایشالله همه منتظرا مامان بشن😍😍😍😍