2777
2789
عنوان

اقدامی های این ماه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 104 پست
منم کلی علائم دارم ولی نی نی سایت یا میگن به علائم دل خوش نکنیم

آره خودمم به خودم میگم اما حالت تهوع و معده درد نداشتم 

مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره خودمم به خودم میگم اما حالت تهوع و معده درد نداشتم 

خیر باشه ان شاءالله 

منم روز تخمک گذاریم خیلی درد داشتم عین درد پریودی که هیچ وقت اینجوری نشده بودم

یکمم نفخ دارم و افزایش اشتها

یکمم درد نوک سینه

دیروزم یه لک دیدم

حالا باز خدا میدونه 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
خیر باشه ان شاءالله  منم روز تخمک گذاریم خیلی درد داشتم عین درد پریودی که هیچ وقت اینجوری نشده ...

انشاالله که توهم حامله ای چند روز دیگه معلوم میشه دوستم الان حاملس میگه از روز اول حالت تهوع داشته منم دوروز بعدش شروع شد 

مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم
انشالله خبر خوش بدی

مرسی عزیزم ان شاء الله همه تون حاجت روا بشید بچه ها بیاید برا هم دعا کنیم

من برای 7 نفر که سال ها منتظر بودن سوره ی مریم خوندم

الانم برای 7 نفر دیگه میخوام بخونم هر کس دوست داشت همینجا بگه براش بخونم 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
قسمتی از جفت کنده شده بود

منم سقط 4 ماهه داشتم 5 ماه پیش برا من ایست قلبی بود علتشم معلوم نشد 

ان شاء الله این دفه برا دو تا مون میمونه

انشاالله که توهم حامله ای چند روز دیگه معلوم میشه دوستم الان حاملس میگه از روز اول حالت ...

خدا از دهنت بشنوه

منم سقط 4 ماهه داشتم 5 ماه پیش برا من ایست قلبی بود علتشم معلوم نشد  ان شاء الله این دفه برا د ...

انشالله برا منم ایست کرده بود خیلی سختم بود ولی توکل بخدا الان ک اقدامم تا خواست خدا چی باشه