2777
2789
عنوان

اقدامی های این ماه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 104 پست
سختیش فقط رفتار و حرفه‌ای اطرافیانه وگرنه من خودم اگه کسی حرفشو نزنه اصلا بهش فکر نمی‌کنم هر چند بچه ...

چقد سخت چی میگن مگه مردم فضولن بخدا

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
دلتون پسر میخواد یا دختر؟ 

هردوشون ولی بیشتر دختر

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سختیش فقط رفتار و حرفه‌ای اطرافیانه وگرنه من خودم اگه کسی حرفشو نزنه اصلا بهش فکر نمی‌کنم هر چند بچه ...

من اصلا به هیچکس نگفتم خودم ولی همش فکرشم

مَن اَز آن روز کهِ دَر بَندِ تُواَم آزادَم
من اصلا به هیچکس نگفتم خوم ولی همش فکرشم

منم به کسی نگفتم بقیه همش میپرسن انگار حامله بودن یا نبودن کسی به اونا سود یا ضرری میرسونه یا مشکلاتشون حل میشه والا

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

منم به کسی نگفتم بقیه همش میپرسن انگار حامله بودن یا نبودن کسی به اونا سود یا ضرری میرسونه یا مشکلات ...

اطرافیان من جدیدن پیشرفته شدن همه میگن آهو حاملس  منم فقط میخندم تو دلم میگم خدا از زبونتون بشنوه

شوهرم نذر کرده اسم پسرو بزاره ابولفضل من فدای ابولفضل بشم ولی چند ساله دلم میخواسته پسر دارشدم بزارم ارشیا چیکار کنم

شوهرم نذر کرده اسم پسرو بزاره ابولفضل من فدای ابولفضل بشم ولی چند ساله دلم میخواسته پسر دارشدم بزارم ...

آخی عزیزم ان شاء الله خدا بهت پسر سالم و صالح بده تو شناسنامه بذار ابوالفضل ارشیا صداش کن😁

من و همسرمم نذر کردیم اگه خدا بهمون دوقلوی دختر و پسر داد بذاریم علیرضا و زهرا

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.