2777
2789
کجای بدن ؟؟؟ یه خانمی از معایب پروتز سینه ک انجام. داده بود گفت ک نظر خیلی ها رو. عوض کرد

بله پروتز سینه منظورم بود  چ مضراتی گفت ؟مشکلی براش پیش اومده بود؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله پروتز سینه منظورم بود چ مضراتی گفت ؟مشکلی براش پیش اومده بود؟؟

کاش سیو میکردم  

میگفت همیشه احساس سنگینی میکنم گردنم درد میگیره نمیتونم  دَمرو بخوابم   شونه هام افتادگی پیدا کرد 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

بله پروتز سینه منظورم بود چ مضراتی گفت ؟مشکلی براش پیش اومده بود؟؟

نه عزیزم

هیچکس ناراضی نیست

سایزش اگه به دلخواهت باشه و دکتر درست و حسابی بری، هیچ مشکلی پیش نمیاد. هرکی گفته مشکل داره، یا پروتز نذاشته و دروغ میگه یا خساست کرده و هزینه درست نکرده، یا از این فیسیا بوده که همیشه نالانِ! اینجور آدما هرگز از هیچی راضی نمیشن.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
کاش سیو میکردم میگفت همیشه احساس سنگینی میکنم گردنم درد میگیره نمیتونم دَمرو بخوابم شونه هام افت ...

اون آدم قطعا دروغ گفته.

پروتز اصلا وزن نداره، عضله وزن داره و گردن درد میاره

ما دست میزنیم، روش دمر میخوابیم، باشگاه میریم، دمبل و وزنه میزنیم. هیچ مشکلی، تاکید میکنم هیچ مشکلی هم نداریم.

اصولا همیشه آدمای نالان پیدا میشن که از همه چیز شاکی هستن.

امثال ماها، بخاطر پروتز، بیش از پیش مراقب سلامتمون هستیم، هرکول بازی درنمیاریم مثل خیلی خانما که مبل جابجا کنیم، کار سنگین مثل فرش شستن نمیکنیم، همیشه توی حمام سینه مون رو چک میکنیم و هرساله مامو و سونو سینه انجام میدیم، که علاوه بر سلامت سینه، پروتز هم از نظر پارگی یا هر مشکل غیرمترقبه ای بررسی میشه.

کارایی که خانم‌ها پشت گوش میندازن رو ما هرساله انجام میدیم. پروتز به ما یاد آوری میکنه که « باید» بری چکاپ!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
نه عزیزمهیچکس ناراضی نیستسایزش اگه به دلخواهت باشه و دکتر درست و حسابی بری، هیچ مشکلی پیش نمیاد. هرک ...

شما تجربه عمل داشتی  بین دکتر مردتی مکار جیان و رجب پور موندم

اون آدم قطعا دروغ گفته.پروتز اصلا وزن نداره، عضله وزن داره و گردن درد میارهما دست میزنیم، روش دمر می ...

یعنی  کسی ک عمل پروتز کنه دیگه کار سنگین نمیتونه انجام بده ؟

یعنی کسی ک عمل پروتز کنه دیگه کار سنگین نمیتونه انجام بده ؟

من شمالم، دکترایی رو که معرفی کردین نمیشناسم. خودتون باید تحقیق کنین. کار سنگین مثل چی مثلا؟ اولا که ۳ تا ۵ روز واقعا روزهای سختی هستن چون شرایط عوض شده، دستاتون از سرشانه درد داره، نمیتونین راحت دراز بکشین، زیر سرتون باید بلند باشه، یکی باید سرتون رو تو حموم بشوره، همه چیز رو باید دو دستی بلند کنین چون سنگین میشه حتی یکدونه مداد رو. بالاخره عمل کردین و تیغ و زخم و بخیه دارید، ولی همه اینا سخته، اصلا یه هیچ وجه دردناک نیست. از روز ۵ به بعد شرایط هر روز بهتر میشه، دیگه یاد میگیرید چحوری خودتون رو جمع و جور کنین، بلند شید، بخوابید، دستاتون رو تکون بدید و به امور زندگی برسید، حتی سر کار برید. ولی کماکان تا ۲ ماه رانندگی مطلقا ممنوع هست.

کار هرکولی نباید بکنین، من هرگز خیلی از این کارا که خیلی خانما میکنن رو انجام نمیدم در شرایط معمولی، چه برسه بعد پروتز، مال من الان یکسال و نیم گذشته. بعد ۲ ماه، زندگی مثل همیشه میشه ولی باید تا ۶ ماه رعایت کنین. هر کاری که به کمرتون فشار بیاره، کار سنگین محسوب میشه و از اللن تا همیشه ممنوعِ!

من شمالم، دکترایی رو که معرفی کردین نمیشناسم. خودتون باید تحقیق کنین. کار سنگین مثل چی مثلا؟ اولا که ...

شما عمل پروتز داشتید  میشه درخواست دوستیمو قبول کنید 

سلام میشه لطفا اسم دکترتون بگید؟

دکتر علیرضا فدایی نائینی

تو اینستا بزنین، پیجشون میاد. تو رشت.

اون آدم قطعا دروغ گفته.پروتز اصلا وزن نداره، عضله وزن داره و گردن درد میارهما دست میزنیم، روش دمر می ...

ایشون گفته اگه اینا براتون مشکلی نداره پروتز کنید گفت من برام مشکل ایجاد شده 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍