2777
2789
عنوان

اقدامی های این ماه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 104 پست

خدایا کی من از این استرس باردار شدن خلاص میشم😣

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شنبه موعدمه انشالله نشيممم

من روزای تخمک گذاریم شوهرم نبود 😅اصلا امیدی ندارم مگر اینکه معجزه بشه

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

سلام منم امشب hcgزدم 

پنج تا فولیکول داشتم 18_20_17_15_19

بچه ها این داروها تغییری کرده من خعععلی حالم بد میشه سرگیجه و تهوع پارسال اینارو استفاده میکردم انگار ن انگار

میشه هر پیاممو خوندی برام صلوات بفرستی 🤗
خیلی سخته

سختیش فقط رفتار و حرفه‌ای اطرافیانه وگرنه من خودم اگه کسی حرفشو نزنه اصلا بهش فکر نمی‌کنم هر چند بچه دوس دارم ولی استرسش بخاطر حرف بقیه س

من روزای تخمک گذاریم شوهرم نبود 😅اصلا امیدی ندارم مگر اینکه معجزه بشه

من دفعه قبل نفهمیدم چجوری باردار شدم

تخمک گذاریم 9 فروردین بود

از 5 ام تا 15 ام مسافرت بودیم و رابطه نداشتیم

یه درصد هم فک نمیکردم حامله باشم ولی بودم البته 4 ماهگی سقط شد

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
سلام منم امشب hcgزدم  پنج تا فولیکول داشتم 18_20_17_15_19 بچه ها این داروها تغییری کرده من خع ...

بخاطر تحریک تخمدانه هایپر شدی