2777
2789
عنوان

خواب از چشم رفته 💔😞

286 بازدید | 54 پست

دوستان من ۱۵ سالمه میخام برم کلاس برنامه نویسی 

برای طراحی وب نمیدونم چقدر درآمد داره چطوریه

اما میخام بتونم روی پای خودم وایستم فردا دارم میرم گوشیمو بفروشم تا با پولش یه لب تاب بگیرم و پول دوره رو بدم بنظرتون بعد چند وقت منو به درآمد میرسونه؟ 

کلاسا هم مختلط هست نمیدونم والا خوبه یا نه

به مختلط بودن چه ربطی داره😐

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلن گفتم ربطی به اون نداره آخه تاحالا نبودم تو کلاس مختلط

نه عزیزم راحت باش فرقی نداره کلاسه دیگه

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

برنامه نویسی که یکی از پردرآمدترین شغلای دنیاسفقط لازمه زرنگ باشی تو این راه دنبال کار بدویی دنبال پ ...

منم بیشتر واسه درآمدش رفتم و اینکه کار یا لب تاب و این چیزا رو هم دوست دارم و تحقیق کردم دیدم سایت های هستن برای گرفتن پروژه و درآمدش چشم گیر بود اما نمیدونم بعد چند وقت دیگه کامل یاد گرفتم میتونم شروع کنم چقدر طول میکشه

برنامه نویسی کاراسونی نیست خیلی مغز میخواد حالا برو کلاسشو تادستت بیاد بعدببین واقعااستعداد داری توش ...

ای بابا 😂😂

یکاری میخام برما فردا حتما مغزم معراج

میکنم دارم هزینه میکنم کلی بهرحال باید یاد بگیرم