2777
2789

سلام دوستان شب خوش 

ایشالله که گیر ادم فضول و بد پیله نیوفتین.

تورو خدا کمکم کنید .از دستش ارامش نداریم .داره همه رو به جون هم میندازه و اعصاب همه رو خراب میکنه.نمیدونم چی تو سرشه.

ازش دوری کن

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی؟

والا زن پسرعموی شوهرم اوایل ازدواجون خیلی رفت و امد داشتیم خیلی فضول و حسود بود ، بعد از سه ماه اینقدر کم محلش کردم الان پنج ساله پا خونم نزاشته

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

یه خانمی هست تو خانواده همسر که مدام سرش تو زندگیه منه.با این که خدارو شکر چیزی کم نداره .وضع مالیش خوبه دوتا بچه ی سالم داره اما بازم مدام دخالت و فضولی میکنه.

ببخشید که از لفظ فضولی استفاده میکنم اخه واقعا همین فعل رو انجام میده.دیگه کلافه کرده همه رو الانم دو ماهه که منو داره دیوونه میکنه

بیا تهران زندگی کن من از دست همین چیزها خانوادم برداشتم از اصفهان اومدم تهران آرامش گرفتم اصلا هیچ ...

تهرانم عزیز دلم تهرانم با اینکه خونه و همه چیمون از هم دوره اما بازم دخالت

اینا یه عده روانی هستن .. بیخیالشون شو.. تو طایفه مام هستش یکی البته تعدادشون زیاده ها ولی این یدونه خیییلی بده خیییلی.. من واگذارش کردم به خدا ..الان با اینکه  بدترین چوب خدا رو خورده و هوو اومده سرش .. ولی انگار ن انگار همچنان سرش تو زندگی ماست.. من همش میگم خدایا این آدم چقد ظرفیت داره😕 با این غصه بزرگ که باید درگیر خودش باشه همچنان تو فکر فضولی تو زندگی بقیه س.. منم همش دعا میکنم خدایا مصیبتهاشو بیستر کن بلکه ماها رو فراموش کنه و اذیتمون نکنه .. شمام بسمرش بخدا.. با همچین آدمایی کاری نمیشه کرد متاسفانه

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍
کی؟ والا زن پسرعموی شوهرم اوایل ازدواجون خیلی رفت و امد داشتیم خیلی فضول و حسود بود ، بعد از سه ماه ...

جاریمه.

خدا خیرش بده که کم محلی رو به خودش کرفته .والله ما هر چی به این پوست کلفت میگیم عین خیالش نیست دیگه خستم کرده از دستش فقط به خدا پناه میبرم چند وقته

ازش دور بمون  هیچی بهش نگو نتونه فضولی  کنه راه های فضولی و ارتباط از خودته ببندیشون دیگ ...

به مرگ خودم اگر چیزی بهش گفته باشم .کافیه به یه چیزی شک کنه به در و دیوار میزنه تا سر در بیاره

به مرگ خودم اگر چیزی بهش گفته باشم .کافیه به یه چیزی شک کنه به در و دیوار میزنه تا سر در بیاره

خب گل من شما یه ظرف شیشه ای در بسته رو تصور کن

یه کرم هرچقدر  بخواد بره توش نمیتونه چون اون در بستس

ببین کجای زندگیت بازه که اون میتونه سرک بکشه

اونو ببند

من میتونم دوست خوب تو باشم:)
اینا یه عده روانی هستن .. بیخیالشون شو.. تو طایفه مام هستش یکی البته تعدادشون زیاده ها ولی این یدونه ...

سپردم بخدا دیگه واقعا کاری از دستم بر نمیاد فقط سر نماز روز و شب دعا میکنم التماس خدارو میکنم که این نی نی تو دلم رو از شر این ادم دور نگه داره.چون الان خیییلی دقیق شده روی این مسئاله