2777
2789
عنوان

فضولیه یه ادم،اعصابمون رو خراب کرده چی بهش بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 51 پست
خدا خفه ش کنه ایشالا.. بخدا مام خیلی ازش میترسیم .. چون خییلی بی ایمانم هستش.. بیاد خونمون پا به پاش ...

والله اینم همونه بخدا یه بار خودش تعریف کرد که فال گرفته و تو فال گفتن شوهرت کسی رو دوست داره اینم میگفت دعا بگیرم و این چیزا منم خیییلی ازش میترسم اما همسرم میگه خدا جای حق نشسته از این چیزا نترس😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه اه چقدر پیگیر

جات بودم با پرسش دفعه بعد این جواب رو میدادم:

عزیزدلم میدونم همه اینا از سر کنجکاویه اما به دیدگاه من کم کم داره به دخالت تبدیل میشه...اگر چیزی باشه خودم قدرت تصمیم گیری دارم اگر صلاح دیدم میگم اگر صلاح ندیدم نمیگم. پس ممنون میشم اگر انقدر سوال تکراری نکنی عزیزم.

محترمانه و دهن بند😐💜

من میتونم دوست خوب تو باشم:)
اه اه چقدر پیگیر جات بودم با پرسش دفعه بعد این جواب رو میدادم: عزیزدلم میدونم همه اینا از سر کنجکا ...

عاااالی بود کاش قدرت داشته باشم و بگم .همین نتونستنم به این روز انداخته منو.اما تصمیم گرفتم اینیار حتما بهش بگم.

عاااالی بود کاش قدرت داشته باشم و بگم .همین نتونستنم به این روز انداخته منو.اما تصمیم گرفتم اینیار ح ...

تو پیغام بگی راحت تره بنظرم

ولی حتما بگو از خودت دفاع کن

من میتونم دوست خوب تو باشم:)