2789
وای دلم خواست خودم بیام خونتون برام درست کنی. دیشب دسر نان سوخاری درست کردم پسرم صبح خورد فکر کرد کی ...

من کارمه همش همه میوه ها را قاطی پاتی میکنم میریزم تو ژله بعد خواهر شب ها میشینم پا تی وی میخورم ژله فله ایی هم هست می صرفه جدی گفتم خوشمزه میشه خیلی من اصفهانم گلم بیا تا برات درست کنم سوپت رو اگه همه شیر بهشون میسازه سفید درست کن

همه چی درست میشه 
تا بحال سوپ جوی سفید نپختم استرس گرفتم

وای خیلی اسونه کاری نداره که به جای شیر هم میتونی از لبنیاتی خامه فله ایی بگیری بریز توش ده دقیقه اخر بعد موقع سرو لیمو تازه هم کنارش بگذار

همه چی درست میشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استرس نداره  که اون چیزو که بلدی بپز یا اگر وقت داری میتونی مقدار کمی واسه خودتون بپزی  اگر دوستش داشتی  برای مهمونات بیشتر بپزی من هیچ وقت دستور امتحان نشدرو واسه مهمونام نمیزارم 

جو‌را کمتر بریز قارچ‌تف بده بریز توش خیای خوشمزه میشه گلم همین‌روش دوستمون را انجام‌بده ولی من خامه می ریزم و مرتب هم‌بزن که نبره خامه داخل سوپ بعد هم خاموش کن 

همه چی درست میشه 
من کارمه همش همه میوه ها را قاطی پاتی میکنم میریزم تو ژله بعد خواهر شب ها میشینم پا تی وی میخورم ژله ...

نوش جان . یه عمه مهربون دارم  اصفهان زندگی میکنه اومدم میام پیشت  

اره من پنج دقیقه اخر خامه میریزم هم می زنم کامل روش با لیمو برش شده جعفری تازه خرد شده تزیین میکنم&n ...

دخترخاله شوهرم یه جور سوپ سفید میپزه احتمالا از همینایی که شما میگینه عزیزم. بسیار خوشمزست . ولی روم نمیشه از بپرسم چطوری می پزه. 

آره خیلی ریسکه. اگه امتحان نکرده باشیم ممکنه خراب بشه 

اصلا ممکنه خودت دوست نداشته باشی یا اصلا اهل اون چیزی که درست میکنی نباشن  من مثلا از فرنی  خوشم نمیاد مادر شوهرم تو پاگشایی من درست کرده بود  من دوست نداشتم   بعد خودش گفت خودمم دوست ندارم😐😐ولی تو بخور خوشمزس