2789
ميشه يه بندري خوشمزه بهم يادبدي

گلم من سوسی دودی میخرم خوب سرخ میکنم من پیازم چون دوست دارم میزنم بعد سیب زپینی اب پز میکنم ان رو هم خرد میکنم تف میدم همه رو جدا جدا بع رب گوجه رو سرخ کرده فلفل در حدی که دوست داری تند بشه هفت ادویه نمک و کمی خیلی کم اب لیموه به رب میزنم یه کم که قل خورد مواد سرخ شده رو تو سس می ریزم درشو می بندم تا سس به خرد موادم بره و با نون ساندویجی خیارشوز این مخلفات سرو میکنم البته نوع رب و سوسیس خیلی مهمه رب مارک خوب بگیر چین چین شیشه ایی ها خوبه سوسی همه مارک خوب بگیر

همه چی درست میشه 
دومی چیه خواهر؟

خمیر یوفکا مثه نونه  با هر موادی که دوست داری همراه پنیر پر میکنی  روشم دستور مختلفشو نشوته روش زرده تخم مرغ و کنجد میزنی یا سرخ میکنی یا تو فر میزاری میپزه 

من سس ماکارنی همراه با قارچ و پنیر میریزم توش    خوشمزه میشه  مهمونام دوس دارن  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دلمه کلم و فلفل دولمه یا کدو هم خوبه ولی خیلی کار میبره

من شاغلم جانه بیمیرم ... تازه همکارمم روز قبل ساعتشو باهام عوض کرده تا 8 شب سرکارم مگر اینگه نیروی کمکی از یه واحد دیگه بیاد من مرخصی بتونم بگیرم

من جورو خیس میکنم از شب قبل  بعد همراه با آب مرغ و مقداری آب و هویج و نمک و فلفل میزارم میپزه جو که پخت  سس سفید درست میکنم (کره و آرد و شیر )و میریزم داخلش کم کم و هم میزنم تا نبره بعد قارچ و کمی سبزی جعفری میریزم موقع سرو هم یه خامه 100 گرمی (بستگی به تعداد داره ) میریزم داخلش و هم میزنم موقع خوردن هم آبلیمو و نمک  کنارش حتما بزار چون  بخاطر سس سفید و جو نمک و آبلیموش کم میشه 

سالاد میوه هم خوبه ها انواع اقسام‌میوه ها رو قاطی کن ژله بریز توش بده بخورندای خوشمزه میشه 😂

وای دلم خواست خودم بیام خونتون برام درست کنی. دیشب دسر نان سوخاری درست کردم پسرم صبح خورد فکر کرد کیک تولده ... شاید اونم درست کردم