امروز بزرگترین سنگر و جهاد، حضور در میدان است. امروز حضور در مساجد و بخصوص تجمعات میادین از هر امری واجب تر است. اگر می خواهیم در این گردنه تاریخی شیعه و نظام اسلامی نقش داشته باشیم و خنثی کننده بزرگترین توطئه ها علیه نظام باشیم، خود و خانواده با تمام وجود در مساجد و تجمعات شبانه میادین شرکت کنیم. با پرچم، با روح حماسی و شجاعت ... این تجمعات روزانه و شبانه تا هر زمان که خطر دفع شود باید ادامه پیدا کند.جهاد ما حضور در این میدان است و همچنین تشویق دیگران بر شرکت. هر کسی جهاد خودش را دارد.ایستاده در طرف درست تاریخ🇮🇷🇮🇷🇮🇷 مرگ بر آمریکا و اسرائیل جنایتکار و تمام طرفداران آنها.. صهیونیزم جهانی نه تنها دشمن اسلام بلکه دشمن بشریت است
شعر اصلی رو نمیدونم ولی بقیه مصراع اول رو خودم گفتم
آنه ! تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بود./ اینکه گناه هایی که ما انجام میدیم با گناه های بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونا بد!
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
بی حب علی نفس کشیدن ننگ استبی یاد علی زندگی ام نیرنگ استبی اسم علی چشم حقیقت تنگ استبی راه علی اسم ع ...
چقددد قشنگه این شعر😍
خیلی ممنون که بقیه شو گفتین💚
امروز بزرگترین سنگر و جهاد، حضور در میدان است. امروز حضور در مساجد و بخصوص تجمعات میادین از هر امری واجب تر است. اگر می خواهیم در این گردنه تاریخی شیعه و نظام اسلامی نقش داشته باشیم و خنثی کننده بزرگترین توطئه ها علیه نظام باشیم، خود و خانواده با تمام وجود در مساجد و تجمعات شبانه میادین شرکت کنیم. با پرچم، با روح حماسی و شجاعت ... این تجمعات روزانه و شبانه تا هر زمان که خطر دفع شود باید ادامه پیدا کند.جهاد ما حضور در این میدان است و همچنین تشویق دیگران بر شرکت. هر کسی جهاد خودش را دارد.ایستاده در طرف درست تاریخ🇮🇷🇮🇷🇮🇷 مرگ بر آمریکا و اسرائیل جنایتکار و تمام طرفداران آنها.. صهیونیزم جهانی نه تنها دشمن اسلام بلکه دشمن بشریت است