2777
2789
عنوان

مامانها یی که نوزاد تپل دارن بیان...

13634 بازدید | 46 پست

نوزاد من وزن تولدش 3 کیلو و قد 51 بود حالا که دوماهشه 5200 بود وزن گیریش و نمیدونم چجوره اما باد نداره تپل نیست و اندازه بنظر میرسه چیکار میکنید بچه هاتون مثل بادکنک اند خیلی دوست دارم سریع تپلی بشه آخه کمک کنید ثواب داره بخدا🤣🤣🤣 با شیر خودم تغذیه میشه تجربتون و بگید میشه چیزی بهش داد آخه یا چی بخورم که شیرم خوب بشه

تعداد رای : 10
نظرسنجی
شیر خشک بدهم؟
4
40%
شیرخشک ندهم‌؟
1
10%
نبات داغ، قند داغ، ترنجبین، بارهنگ؟
0
0%
فقط شیر خودم بعلاوه چیزهای مقوی؟
5
50%
تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏

ماشالا خیلی خوبه تنش سالم باشه پف کردن برا چشه. پسر من ۲ ماهگی ۶۵۰۰ بود

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالا خیلی خوبه تنش سالم باشه پف کردن برا چشه. پسر من ۲ ماهگی ۶۵۰۰ بود

6500 که بهتره... پیش شما کم داره ک دوست دارم درشت بشه

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏
بستگی ب ژن هم داره خیلی پرخورش نکن فردا خودش اذیت میشه 

خودم و شوهرم متوسط هستیم 

پسردوستم ۳ماهشه تقریبا وزنش شده ۸۵۰۰ فقطمشیرمادر میخوره وزن تولدش ۳۸۰۰بوده 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
ماشاالله  دخترمن الان سه ماهست این وزنه

پس این همه بچه های تپلی که من میبینم برای کیه؟؟؟ 🤣🤣🤣🤣

6500 که بهتره... پیش شما کم داره ک دوست دارم درشت بشه

هرکی یجوره اخه پسر من وزن تولدش ۳۵۰۰ بود. از بچت لذت ببر فکرتو درگیر این چیزای الکی نکن

آدمک آخر دنیاست بخند.. آدمک مرگ همین جاست بخند.. دستخطی که تو را عاشق کرد  شوخی کاغذی ماست بخند.. آدمک خر نشوی گریه کنی،، کل دنیا سراب است، بخند..
پسر من دوماهگی ۷ کیلو بود تپلی بود😊 فقط شیر خودمو میخورد

چیکار میکردی شیرت خوب بوده پس

وزنش مناسب باشه کافیه اگه بیشتر از حد به بدن غذا و ویتامین برسه جای جذب شدن دفع میشه و تو بزرگترا هم باعث ایجاد چربی میشه 

تپل بودن بیشتر چیز ژنتیکیه بعضی ها کلا لاغرن مثل دخترخاله های من کلا از نوزادی تا الان که بزرگن لاغر بودن همیشه 

حالا بازم با متخصص اطفال مشورت کن

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
بچه هایی ک تو کودکی تپل زیادی هستن تو نوجوانی بیماری چاقی میگیرن بیخیال شو سلامتی بچه ارزشش بیشتره

همشون اینجوری نیستن...

پسرمن خیلی تپل بود ولی تو سه چهار سالگی لاغرشد

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
وزنش مناسب باشه کافیه اگه بیشتر از حد به بدن غذا و ویتامین برسه جای جذب شدن دفع میشه و تو بزرگترا هم ...

لاغر نیست همه میگن اندازت اما خودم حس میکنم باید درشت تر باشه آخه