2777
2789
مندی منظورت از یک لاتیه یعنی چی؟ چکارا می کنه مگه؟؟؟؟
قالب اختصاصی وبلاگ برای کودک شما
http://www.gogoli-temp.blogfa.com

کسانی که قصد سفارش قالب دارند می توانند از طریق ای میل یا وبلاگم با من ارتباط برقرار کنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار نزدیک عید کارگر آورده بودن نمای ساختمون مطبو بشوره حالا کارگگرا نمیدونم تابلوی مطب اینو چیکار کرده بودن شوهرم میگفت یک فحشای چارواداری به این کارگرا میداده همه مات و حیرون مونده بودن بعدا مشی خانم دکتر به منشی شوهرم گفته بوده این بچه فلان محله تهرانه شوهرشم تاکسی داره منتها باهوش بوده درس خونده
تو هر قشری همه جور ادمی پیدا میشه
♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
یکی از دوستای بسیار صمیمی من پزشکه و با غیرپزشک ازدواج کرده الان به چند دلیل از ازدواجش بسیار پشیمونه:

1- درآمد خودش بسیار بیشتر از شوهرشه که کارمنده با اینکه دوستم هیچی به شوهرش نمیگه ولی همین که شوهره این قضیه را متوجه هست ناراحته. خیلی از همکلاسیهاش با پزشک ازدواج کردند و الان از نظر سطح رفاهی و مسافرت و ...وضع بسیار مناسبتری دارند

2- ساعات کاری شوهرش کمتره ولی با اینکه می بینه خانومش سر کاره و وقت کمتری داره درکش نمیکنه و توی کارای خونه هم کمک حالش نیست

3- خیلی شرایط کاری و ارتباط با همکاران و ...را بخصوص اوایل ازدواج درک نمیکرده

یعنی الان یه شوهری داره که نه درک درستی از رشته پزشکی داره نه تحصیلات بالا نه درآمد خوب و همیشه بین جمع دوستای صمیمیش احساس کمبود داره

یه خانوم دکتر پزشک چون تحصیلات بالایی داره شوهرش اگر هم پزشک نیست به نظرم باید درک بالا و درآمد خوبی داشته باشه که توازن زندگی به هم نخوره

الان نریزید سرم ها من هیچکاره ام اینا شنیده هام بوده ضمنا در این مساله خانومهایی که پزشک هستند و با غیرپزشک ازدواج کردند نظرشون کارگشاتره چون برعکسش را اکثرا راضین یعنی حتی اگر باطن زندگی هم جالب نباشه در ظاهر اون خانوم و خونواده اش احساس رضایت و موفقیت دارن از وصلتشون
بسم الله الرحمن الرحیم.و ان یکادالذین کفروا لیزلقونک بابصارهم لماسمعواالذکر و یقولون انه لمجنون و ما هو الا ذکر للعالمین.
آفرررین تنها جون دقیقامیخواستم همینا که تو گفتی بگم!
البته خوب اگر همسری پیدا بشه که درامد خوبی داشته باشه و درکشم از رشته پزشکی خوب باشه بد نیست این دخترخانم قبول کنه ولی اینو به دلیل بحران بی شوهری میگم و بس
یعنی از ناچاری
شوهرم دوتا دوست داره که مهندس هستن و درامد خوبی دارن و زنشون دکتره. اما هردوشون زناشون درآمدشون خییییلی بیشتره
طوری که خانم کار میکنه واسه آقا باغ و ویلا و ماشین مدل بالا و... میخره که نشون میده با درامد آقا ننیشه خرید. فکر نکنم هیچ زنی اینو دوست داشته باشه که سخت کار کنه و کیفشو آقا ببره! مخصوصا که بین همکاراش عقب باشه
البته از پزشکهای قدیمی هم کسایی میشناسم که زنشون مثلا دیپلم بوده و زن و بچه سالها پیش رفتن خارج و این بنده خدا اینجا صبح تا غروب جون میکنه و واسه اونا میفرسته. اینم شد زندگی!؟
جهان سوم جایی است که درآمد یک دعا نویس بیشتر از یک برنامه نویس است
من نمی گم یه پزشک زنش حتما باید پزشک باشه ولی باید تحصیلات بالایی داشته باشه مثلا مهندس فوق... کلا آیکیو دو نفر باید نزدیک بهم باشه. من از نزدیک باهاشون صحبت نکردم ولی مواردی شنیدم که خود خانوم گفته وقتی با دوستای شوهرم یه جا جمع میشیم خانومای همشون پزشکن و من تو جمعشون حس خوبی ندارم و تو صحبت ها نمی تونم باهاشون همراهی کنم یا موردی بوده بچه ها بزرگ شدن مادر رو به خاطر تحصیلات نه چندان بالا یا خانه دار بودن قبول ندارن و فقط با پدرشون مشورت می کنن... کلا زندگی با این قشر راحت نیست چون تو جامعه خیلی گندشون کردن و معمولا یه غروری دارن که ناخوداگاه تو زندگیشونم واردش می کنن ...