2777
2789
بستگی به شخص داره اگه هر دوشون کادر بیمارستان باشن بیشتر همدیگه رو درک می کنن
ولی من اطرافم بر برشکه که اونهایی که همکار نیستن خیلی موفق ترن
واقعا سخته شیفت های گاه وبیگاه و اعصاب خسته بعد طرف هم درکت نکنه
برای من که داره میشه معضل
پدربزرگم به نان می اندیشید ..پدرم به آزادی و...من اکنون به نان وآزادی.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درک رو قبول دارم ولی به نظر من یه ایده کاملا تئوریکه

چون مدرک درک نمی یاره

الان میریزن سرم خخخخخخخخخخخ
چیزهایی رو که از خدا میخوای یه جایی یادداشت کن، خدا یادش نمیره ولی شاید تو یادت بره که چیزی رو که امروز داری، آرزوی دیروزت بود....
سحرووو کاملا باهات موافقم
دیدی نریختم سرت
قالب اختصاصی وبلاگ برای کودک شما
http://www.gogoli-temp.blogfa.com

کسانی که قصد سفارش قالب دارند می توانند از طریق ای میل یا وبلاگم با من ارتباط برقرار کنند.
اگه بخوان هر دو برن کشیک که واویلاس همیشه که کشیکا باهم هماهنگ نیست تا کشیک یکیشون تموم بشه کشیک اون یکی شروع میشه
چیزهایی رو که از خدا میخوای یه جایی یادداشت کن، خدا یادش نمیره ولی شاید تو یادت بره که چیزی رو که امروز داری، آرزوی دیروزت بود....
اگه قراره همه ی بزشک ها ی اینده امثال همکلاسی ای من باشن واقعا جای تاسفه

یه مشت بچه سوسول که دنیا رو از نوک دماغشون میبینن متاسفانه
پدربزرگم به نان می اندیشید ..پدرم به آزادی و...من اکنون به نان وآزادی.....
دیگه فقط همدیگرو موقع تایمکس میبینن خخخخخخخخخخ
گلابی جون من در جریانم عزیزم، جی پی حتما این مدلیه که گفتم
یه مشت بچه سوسول که دنیا رو از نوک دماغشون میبینن متاسفانه

گل گفتی آفاق زدی به هدف
موضوع جالبیه ولی به نتیجه ای نمیرسیم من رفتم بای
پرتغال لاییییییییییک.......
به نظر منم اینم یه جور مده مثل لباس ( البته منظور من همه نیستن هااااا بعضی ها)
کسی که فکر می کنه با مدرکی که داره بقیه دراندازه اش نیستن به نظر من بر خلاف تحصیلاتش از فقر فرهنگی رنج می بره...دیگه داره عصر این جور چیزا می گذره.. بهتره کمی واقع بین باشیم...
بخدا من حسرت این زندگی ساده ی غربی ها و امریکایی ها رو میخورم ما ایرانی ها دیگه داریم شور بعضی چیزا رو درمیاریم ..انسان بودن در درجه اول اهمیت داره!!!!

البته اینا نظرات شخصی من بود خواهشا رو سرم نریزید
قالب اختصاصی وبلاگ برای کودک شما
http://www.gogoli-temp.blogfa.com

کسانی که قصد سفارش قالب دارند می توانند از طریق ای میل یا وبلاگم با من ارتباط برقرار کنند.