2777
2789
عنوان

من اينو چه طور بگم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 39 پست
خيلي راحت برو بگو قرارداد رو بيارين چون اوناهم كه يادشون نمونده از رو قرارداد مبلغ رو ميگن ميري اونج ...

اخه من مطمئن نيستم فقط شك كردم زشت نيست اينطوري بگم؟؟خودش الان پيام داده مثلا فيلم اينقدر البوم فلان و ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من مطمئن نيستم فقط شك كردم زشت نيست اينطوري بگم؟؟خودش الان پيام داده مثلا فيلم اينقدر البوم فلان ...

نه چه زشتي؟با لبخند بگو مكه چي ميشه تازه بايد قرارداد رو ببيني دوباره 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
رک بگو اخه من فکر میکردم ۲۰۰مونده شما گفتین ۵۵۰خودمم قرارداردو نداشتم ببینم بعدم بگو تخفیف بدین بهمم ...

بعد يه سال تازه منت هم ميذاره من روي كار شما خيلي وقت گذاشتم و فلان

حالا شما بگو من به اتليه چه طوري بگم اين حساب مغايره با چيزي كه فكر ميكردم 

خودشون قرار دادو دارن تو دفترشون دیگه؟! 

بگو من یادمه ک قیمت ازین پایین تر بود. حالا شما لطف کنید نگا کنید تو دفترتونو ک چقد برام زده بودید. انگار حواستون نبوده قیمتو به روز کردین. 

عزیزم خجالت نکش. منم برا عکسای اتلیه بم گفتن دونه ای بیست و پنج پات حساب میکنیم تازه کل عکسارم میریزیم فلش میدیم ب خودت. موقع تصویه دونه ای سی و هشت زدن برامون فلشم ندادن. شوهرم گفت شما ب ما این قیمتو گفته بودین. گفتن امکان نداره الان قیمت کاغذ گرون شده و فلان و بهمان. تازه ما رسید و ایناهم نداشتیم. شوهرم گفت من یادمه تو دفتر قهوه ایه تون نوشتین ک بیس و پنج میگیرین تازه فلشم پر میکنین میدین. خلاصه با ادا و چشم و ابرو و اخم و تخم رفتن دفترو نگا کردن دیدن بله گفتن بیست و پنج

خجالت نداره ک. میخای حقتو بگیری. خیلی محترمانه بشون بگو. 

عکسی چیزی از اون رسیدهذهم نداری ک چقد گفته بودن بت؟ نمیتونی بگردی پیداش کنی؟ 

لایک نکنید اه
نه چه زشتي؟با لبخند بگو مكه چي ميشه تازه بايد قرارداد رو ببيني دوباره 

پس برم بگم من فكر جوري كه حساب كردم اين قدر مونده لطفا قرارداد رو ببينم دوباره ؟؟؟

پس برم بگم من فكر جوري كه حساب كردم اين قدر مونده لطفا قرارداد رو ببينم دوباره ؟؟؟

اره دقيقا به راحتي صحبت كن چون قضيه قديمي شده طبيعيه كه شما فراموش كرده باشين

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
خودشون قرار دادو دارن تو دفترشون دیگه؟!  بگو من یادمه ک قیمت ازین پایین تر بود. حالا شما لطف ک ...

اصلا رواني شدم نميدونم كجا گذاشتمش،تازه اول يه باغ ديگه نشون داد بعد برد يه باغ ديگه 

من ٢٨٠٠ دادم تا الان و فكر ميكردم ٢٠٠ مونده ،الان ميگه ٥٥٠ مونده ،خب برم چه طور بگم قرارداد پارسال ر ...

بگومن قردادم مونده خونه یادم رف بیارم نگوگم کردم بگوبرااینکه مطمعن شم قردادوبیارین پولوبدم خجالت نکش غریبن ازحقت دفاعکن بگوقردادنیادپولم نمیاد

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
اره دقيقا به راحتي صحبت كن چون قضيه قديمي شده طبيعيه كه شما فراموش كرده باشين

اخه من توي اين جور چيزا خيلي كم رو هستم باور ميكني سردرد شدم از صبح؟؟؟با خودم ميگم بگم قرارداد رو بده نميگه اين به ما شك داره ،اخه جالبه پارسال گير داد كليپ ١٢٠٠-١٣٠٠ الان ميگه يك تومن 

اصلا رواني شدم نميدونم كجا گذاشتمش،تازه اول يه باغ ديگه نشون داد بعد برد يه باغ ديگه 

این اتلیه ها همشون نامردن. من روز عروسیم با لباس عروس مجبور شدم اتلیه مو عوض کنم

طرف و باش قرارداد بستیم برای باغ و هلی شات و باشگاه اسب سواری. ما رو برد تو ی خیابون ک ادما دورتادورش نشسته بودن و بساط انداخته بودن گفت اینجا برا اسب سواریه. بعد باغی ک مارو میخاست ببره توش ازین فضای سبزای بین بلوارا بود تو خیابون. بیشرف انقد حرصمون داد ک از چشای شوهرم و بابام داشت خون میچکید. الاغ میگ عب نداره بیا شنلتو درار ی باره دیگ. میگم تو گفتی باشگاه اسب سواری اینجا خیابونه. برگشته پرروپرو میگ خب حالا مگ چ فرقی داره. 

مام همونجا کنسل کردیم زنگ زدیم ب ی اتلیه دیگ. هرچند اونجا گرونتر میگرفتن. اما بهتر از اون عوضی بود. ما دیگ پولمون ب فیلم نرسید. فقط عکس گرفتیم. عوضش از همممه عکسای عروسیم راضی ام. توام زیر بار زور نرو

لایک نکنید اه
پولشو گرفته میکسو مونتاژ فیلم زحمت داره فقط برای تو نیس که توهم بگو فعلن که ندیدم انشالا باب دلم باش ...

گفت من واسه همه يه ماه بيشتر وقت نميذارم واسه شما ٣ ماه زمان گذاشتم 

اخه من توي اين جور چيزا خيلي كم رو هستم باور ميكني سردرد شدم از صبح؟؟؟با خودم ميگم بگم قرارداد رو بد ...

راستی با شوهرت نمیشه بری؟ اون باشون حرف بزنه؟ چون میبینن طرف حسابشون زنه فک میکنن میتونن بمون زور بگن. اگ همسرت همرات بیاد بهتره

لایک نکنید اه