2777
2789
عنوان

من اينو چه طور بگم؟؟؟

448 بازدید | 39 پست

سلام ،يه سال پيش عروسيم بود و الان اتليه كارم رو تحويل داده و من بايد تسويه كنم ،چون عقد هم داشتم و كليپ هم داشتم شوهرم اين دفعه گفت كليپ نميخواد كه من لج كردم گفتم خودم پولش رو ميدم و ميگيرم خلاصه تا جايي كه يادمه شوهرم گفت البوم و فيلم و بقيه رو من تسويه كردم با اتليه توام كليپ رو خودت تسويه كن ،حالا اتليه پيام داده پول باقي مونده كه بايد بدين فلان قدره ،منم قرارداد رو گم كردم راستش تا جايي كه يادمه مثلا فيلم برداري رو يك و دويست گفت پارسال الان ميگه ١٥٠٠ موندم چه طوري بگم بهش اين موضوع رو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واریزیتون مشخصه قرارداد پارسال هم حتما دارن خودشون  بگو الان همرام نیست عادی ومحکم سوالت را بپر ...

من ٢٨٠٠ دادم تا الان و فكر ميكردم ٢٠٠ مونده ،الان ميگه ٥٥٠ مونده ،خب برم چه طور بگم قرارداد پارسال رو نشون بدين ؟؟؟؟

ب کی بگی؟! 

عزیزم ی چیز میگم جدی بگیر. هرگز اجازه نده همسرت فکر کنه تو نیازهای مالی نداری و مستقل از اون هستی. حتی اگ واقعا مستقل هستی. مگ شماها دوتا ادم جدایین ک تو پول کلیپو بدی؟؟؟ 

یکم خودتو برا شوهرت لوس کن سعی کن کاری کنی ک اون پول کلیپو بده. ازش عذرخاهی کن. هر ترفندی ک بلدی ب کار ببر ک پولو بده. برای باقی موضوع هایی هم ک پیش میاد حتی اگ دستت تو جیب خودته سعی کن همسرتو راضی کنی و باهم ب توافق برسید. اینجوری در اینده ب مشکل میخورید. اصل خاسته ی مرد اینه ک زنش بش وابسته باشه. وقتی تو این حسو ب شوهرت نمیدی اونم ازت سرد میشه. جدی میگما. رو رفتاراتون تجدید نظر کن

لایک نکنید اه
ب کی بگی؟!  عزیزم ی چیز میگم جدی بگیر. هرگز اجازه نده همسرت فکر کنه تو نیازهای مالی نداری و مس ...

عزيزم اين مسئله كليپ كلا يه قضيه مفصل داشت و چون ما دو تا مجلس داشتيم و من يه سري كارايي كه قبلا انجام داده بوديم رو دوباره خواستم 😬😬😬 مثلا همين كليپ كه توي عقدمون گرفتيم و من دوباره خواستم بگيرم 

ب کی بگی؟!  عزیزم ی چیز میگم جدی بگیر. هرگز اجازه نده همسرت فکر کنه تو نیازهای مالی نداری و مس ...

حالا شما بگو من به اتليه چه طوري بگم اين حساب مغايره با چيزي كه فكر ميكردم 

خیلی راحت و جدی برو بگو اشتباه مبلغ رو گفتین.و من ۲۰۰ بهتون بدهکارم.بعد توضییح میدن براتون.ببین اگر کار اضافه خودش انجام بده بگو نمیخوام و اینا.

خیلی راحت و جدی برو بگو اشتباه مبلغ رو گفتین.و من ۲۰۰ بهتون بدهکارم.بعد توضییح میدن براتون.ببین اگر ...

اخه ميگم قرارداد رو گم كردم عزيزم و مطمئن هم نيستم كه دارم درست ميگم يا نه فقط شك دارم

خيلي راحت برو بگو قرارداد رو بيارين چون اوناهم كه يادشون نمونده از رو قرارداد مبلغ رو ميگن ميري اونجا ميگي ٢٢٠ تومن باقيمونده ها اونا گفتن نه   ٥٥٠ ميگي قرارداد رو ببينيم دوباره

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
عزیزم چجوری بگم نداره بگو من دقیق یادم نیست چقدر بدم اما مبلغ شما هم درست نیست منو روشن کن لطفا

اخه ميگم كه من فكر ميكنم فيلم برداري رو ١٢٠٠ گفته پارسال و الان ميگه ١٥٠٠