2777
2789
عنوان

من اينو چه طور بگم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 39 پست
این اتلیه ها همشون نامردن. من روز عروسیم با لباس عروس مجبور شدم اتلیه مو عوض کنم طرف و باش قرارداد ...

نميدونم باور كن شما كه انصافا خيلي اذيتت كردن من اين طوري نبود خداروشكر ،فقط همين چندتا عكس و اين قضيه باقي پول اذيتم ميكنه

گفت من واسه همه يه ماه بيشتر وقت نميذارم واسه شما ٣ ماه زمان گذاشتم 

بگو مگ من خاستم؟ بگو ما ی قرار دادی داشتیم طبق همون پیش میریم. اگ شما کار منو هی دس ب دس کردید و طول کشیده ک من نباید پولشو بدم. تازه شاکی سو بگو چرا انقد دیر تحویل دادین. چ پرروان

لایک نکنید اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مگ من خاستم؟ بگو ما ی قرار دادی داشتیم طبق همون پیش میریم. اگ شما کار منو هی دس ب دس کردید و طول ...

يه جورايي با شوهرم دوستن نميتونم خيلي رك حرف بزنم 

با لبخند ومحکم بگو مثل اینکه اشتباهی رخ داده من 220بدم حسابم تسویه هست  اگر گفت نه واینا بگو طبق قرارداد خودتون میگم بعد یکم کیفتو بگرد بگو الان نیست همرام خودتون دارید که  ...بعد هم بگو کارتون هرچقدر وقت گذاشتین بالاخره تمیز شده و... دوستام واقوام دیدین یه جور تبلیغ کارتونه اگرم خوب نبوده که بازم تبلیغ منفیه  نفس عمیق بکش وعضلاتت را شل کن وقوی ومحکم وصادقانه حرفتو بزن قبلش هم از حضرت زهرا کمک بخواه به حقت برسی 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
با لبخند ومحکم بگو مثل اینکه اشتباهی رخ داده من 220بدم حسابم تسویه هست  اگر گفت نه واینا بگو طب ...

عزيزم اخه من فقط شك دارم نميتونم اين قدر با قاطعيت صحبت كنم 

سلام شما تو یه تاپیک درباره درامد اینترنتی بود نظر دادین به نظرتون  میشه درامد داشت ازش  ...

ببين عزيزم من چند جا اين اگهي رو ديدم و چندتا از بچه هاي همين جا هم گفتن الكي بوده پول رو ميدي بعد هيچي