2777
2789

هر بار ک میذارم، جونم بالا میاد، من فقط اینطورم یا عادیه؟

از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊
من گذاشتم فقط یبویت شدید داشتم تهوع نداشتم 

من شدیدا تهوع میگیرم و بالا میارم، ب حال مرگ میفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شدیدا تهوع میگیرم و بالا میارم، ب حال مرگ میفتم

شاید هورمون بدنت خودش زیاده وقتی باز هورمون اصافی وارد بدنت میشه بهت فشار میاد...پروژسترون و استروژن زیاد از حد باسه تهوع میاد

الهم صل علی محمد و ال محمد
چیکار کنم😭😭😭😭

اگ لک یا هماتوم داری با دکترت مشورت کن امپولش بزن ببین به اونم حساسیت داری؟؟؟میتونی برا تهوع قرص دمیترون بخوری دکتر برام نوشت گهگاه میاد سراغم 

شاید هورمون بدنت خودش زیاده وقتی باز هورمون اصافی وارد بدنت میشه بهت فشار میاد...پروژسترون و استروژن ...

اخه دکترم روزی شش تا داده بود الان کردمش روزی دوتا، ولی کشش ندارم، از ی طرف نمیتونم نذارم ، میترسم بچم چیزیش بشه، از طرفی هم خیلی اذیت میشم

اگ لک یا هماتوم داری با دکترت مشورت کن امپولش بزن ببین به اونم حساسیت داری؟؟؟میتونی برا تهوع قرص دمی ...

هماتوم دارم، دکترم اجازه ی مصرف دمیترونو نداد، گفت خطر داره واسه جنین

اخه دکترم روزی شش تا داده بود الان کردمش روزی دوتا، ولی کشش ندارم، از ی طرف نمیتونم نذارم ، میترسم ب ...

یا خدااااا روری ۶ تا اشتباه نمیکنی؟؟؟شیاف روزی ۱ اگ خونریزی زیااااد بشه ۲ تا نهایت