2777
2789
عنوان

الان کسی هست تعبیرخواب بلد باشه؟

158 بازدید | 8 پست

من حدودا یکساعت پیش خواب دیدم که توی مکان مقدس بودم

مثل ترکیبی از مسجد و امامزاده

یه قسمتی رو خانما به حالت اعتکاف بودن 

بعد دیدم یه مرد که لباس زن پوشیده بود اومده بود قسمت خانمها که من شروع کردم به داد و بیداد کردن و توی دلم میترسیدم بهم آسیبی بزنه

خلاصه دويیدم قسمتی که خانمها اعتکاف بودن یه خانمی رو بهم نشون دادن که خیلی آروم و سن بالا و مومن بود و همش بهش میگفتم برام چشم و نظر بگیر و خیلی وجودش برام آرامش‌بخش بود و منم التماسش میکردم که هرکار میتونه برام بکنه و بغض داشتم 

اون نرده شوهر خاله زنکه

خانمه هم مادرشوهری ک لباس بره پوشیده اما گررررگه

شوخیدم جدی نگیرید

T_tahmine لطفا پیدام کن ... بد کردم ... اگ یجایی حرفای نا امید کننده از دهنم اومد ک ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید ... حال خوشی ندارم فعلا ... برام دعا کنید ... دعا کنید ک با تموم شدن دوره قرصام از افسردگی درام و با نبودش کنار بیام...خدایا ناموسا وتسه همه ازمایشات مغسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب نی نی سایت و دیدی  اون زنا ماییم اعتکاف کردیم مردام که به صورت پارازیت ریختن اینجا

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

ان شا الله که خیره ببخش شوخی کردم من از تعبیر  سر در نمیارم ولی عموما جاهای مقدس خوابشون خوب تعبیر میشه شاید فکرت مشغوله یا حاجتی داری که ان شاالله براورده بش ه

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

کلا خواب توی مسجد یا امامزاده اکثرا برای یاد آوری که شما نماز یا کارهای دینی و انجام بدین 

مرد با لباس زن مراقب باشید فریب یه گناه و نخوردید 

اون خانم سن بالا رو نمیدونم همیشه تمام تفاصیل توی خواب تعبیر نمی شن 

یه عده خانم در حال اعتکاف ک هستن نشون اینا ک باید توی امر نماز و دینداری و اینجور مسائل کوشا تر باشید و قدم میذارید به جاهای بهتر 

..................

اما در کل ممکن چون نی نی سایت امدی یکم قاطی کردی 

اخه هر خوابی هم تعبیر نمیشه 

چونکه بعضی از خوابها از فکر زیاد یا کارهای روزمره

I'd walk straight through the bullet😏

کلا تعبیر بخواب به شرایط روحی و جمسی و حال عمومی کسی که خواب میبینه بستگی داره

خواب شما چند نکته داره و در کل تعبیرش خوبه

حصور در امکان مقدس و رسیدن به آرامش تعبیرش خوبه 

دیدن زن مومن در خواب بسته به آرامشی که بشما میده خوبه

حالت غم و اندوه و بغض در خواب تعبیرس رسیدن به ارانش و شادیه

حدس من اینه شما نگرانی در مورد مطلبی دارید که درگیرتون کرده و از کس یا کسانی کمک خواستین 

در اون مورد مشکلتون حل میشه محتملا از طرف خانمی مسن و مورد احترام بهتون کمک میشه 

و نهایتا این که برای رفع مسکلتون از خدا کمک بگیرد

خدایا سپاس بخاطر تمام زندگیم که سرشار از نعمت و رحمت و برکت و عشق توعه . سپاس بخاطر تمام ادمهای اطرافم که بینظیرن . سپاس بخاطر اینکه همیشه کنارمی و هوامو داری... خدایا کمکم کن هر روز یه نسخه عالیتر از خودم باشم نه یه کپی عالی از دیگران🙂
کلا تعبیر بخواب به شرایط روحی و جمسی و حال عمومی کسی که خواب میبینه بستگی داره خواب شما چند نکته دا ...

در کل وقتی شما از ترس مشکل و مسئله ای فرار میکنید و در مکان روحانی هستین و به محلی میرین که جمعیتی حالت روحانی دارن و ناراحتین و بغض دارین و کس یا کسانی در اون جمع باعث ارامشتون میشه خوبه

تعبیرش اینه که از مشکلت نجات پیدا میکنن و میزان و زمانش بستگی به ارامشی که نهایتا از اون فرد و مکان بدست آوردید

دلت روشن باشه و توکلت بخدا هرجا در و قفلی هست پس حتما کلید هم هست و وقتی قفلش کردن یعنی مییشه بازشم کرد

خدایا سپاس بخاطر تمام زندگیم که سرشار از نعمت و رحمت و برکت و عشق توعه . سپاس بخاطر تمام ادمهای اطرافم که بینظیرن . سپاس بخاطر اینکه همیشه کنارمی و هوامو داری... خدایا کمکم کن هر روز یه نسخه عالیتر از خودم باشم نه یه کپی عالی از دیگران🙂