2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها چه نسلی هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 66 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاهشایکم چشمتونوبازکنین جامعروببینین من که ۱۸سالمه بامامانمم میرم بیرون مردای ۵۰ساله چشامودرمیارن حر ...

😂لایک به وجودت

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
خاهشایکم چشمتونوبازکنین جامعروببینین من که ۱۸سالمه بامامانمم میرم بیرون مردای ۵۰ساله چشامودرمیارن حر ...

حرفتونو قبول دارم ولی در کل جامعه است که باعث میشه یه نسل چطور تربیت بشن چه خوب یا بد

همه مث هم نیسن دهه شصتیام یه کارایی میکردن هفتادیام یه کارایی میکردن اتفاقامنکه خودم هشتادیم میبینم ...

بله

راست میگی زمونه  بدی شده

اما اون والدین نیست زحمت می کشند

بچه به ابتذال رفته

خوشحالم که خودت و دور و بری هات یا امید

شما آینده مایید

باباجم کنیم یکم خودمونوبجای اینکه عیبای بقیروببینیم عیبای خودمونوببینیم همش مشکلوت بقیه نبینیم بی بندباریووفلانوفلان دهه هشتادیافلانوفلان این جامعه متشکل ازهشتادیانیس کل مردمه مطمعناامردمم یه تاثیری روجووناگذاشتن وگرنه بچه سیگارکشیدنووفش دادنووایناروازروهوایادنمیگیره 

چه جور راحته همیشه با هاشی

عزیزم من مجردم.

منظورم به هشتادیا خانواده و فامیله.

به رفتارو کردارو نوع تربیت خودمون بیشتر اطمینان داریم!!

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

حرفتونو قبول دارم ولی در کل جامعه است که باعث میشه یه نسل چطور تربیت بشن چه خوب یا بد

اره دقیقامشکل ماام اینه اصلاح نمکنیم ازخودمون شروع نمکنیم بدمیزنیم ت سرمون میگیم چراجوونااینجوری شدن 

یه نظری هم هست دیگه

این بچه ها محصول تربیت چنین پدر و مادر هایی هستند

بله راست میگی زمونه  بدی شده اما اون والدین نیست زحمت می کشند بچه به ابتذال رفته خوشحالم که ...

اگه والدین دربعضی چیزازیادروی نکنن وبابچه مث دوست رفتارکنن وبچروازخودشون دورنکنن ازلحاظ احساسی وواسشون کم نزارن ازلحاظ احساسی بچه نمیره پیش همسنای خودش دردودل کنه وبرای اینکه ت جم اوناباشه وبقول مامثلاشاخ بشه فوش بده یاموادبکشه 

نه گلم‌مطمئنم روح روانم کوچک نیست  دوس ندارم هم بحث کنم همه برای خودشون فکری دارن دهه ۷۰ یا ۶۰ ...

الان چند وقته زیاد دیدم

دو تا دختر همسایه داشتند تو بالکن سیگار می کشیدند

یا تو همین سایت از روابط آزاد شون راحت می گند

آیا اینا برای هم نسلهای شما عادیه

اینا همون حقوقی که می گفتید

من نمی دونم