2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها چه نسلی هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 66 پست
خوب خدا رو شکر شما خوب ها رو اینجا دیدم هر روز خوبتر    

خوبی از خودته عزیزم ولی ن تنها دهه هشتادیا بلکه درباره هیچ چیزی جمع نبند اینجوری یسریا رو تحریک میکنی ک بت بی احترامی کنن جبهه بگیرن یا هرچی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر واقعا حرفتو قبول دارم ده هشتادیا اکثرشوننننن ک باهاشون برخورد داشتم بی ادب و پروان و بی حیا چیزیه ک واقعا تو جامعه دارم میبینم ایناییم ک اگ طرفداریم میکنن ازشون الان بدون خودشونم ده هشتادین چون سایت شده بچه بازی!

آقای قاضی#دلمون شده انبار حرف هایی که به موقع نزدیم🙃
خوبی از خودته عزیزم ولی ن تنها دهه هشتادیا بلکه درباره هیچ چیزی جمع نبند اینجوری یسریا رو تحریک میکن ...

عزیزم جمع نبستم 

عنوان ام رو بخون با، همه نیستند ،شروع کردم 

من از طریق  آماری که دانشگاه شهید بهشتی نگرانی خودش رو از وضعیت دهه هشتاد عنوان کرده بود و که سی یا چهل درصدشان تجربه مواد و رابطه جنسی رو دارند، به این موضوع توجه ام جلب شد

و چون در محیط اطراف هم دیده بودم

از آینده  بچه های خودم و دوستام که کودکند ترسیدم

استارتر واقعا حرفتو قبول دارم ده هشتادیا اکثرشوننننن ک باهاشون برخورد داشتم بی ادب و پروان و بی حیا ...

البته بچه هایی که سالمند هم زیادند

اما دوره خودم  کمتر دیدم نا سالم 

راستی یادم رفت ازشون بپرسم تو این سایت چه کار می کنند

چون مطالبش  بسیاری مناسب سن شون نیست

و گاها باعث تحریک میشه 

مگر اینکه ورود نکنند

عزیزم جمع نبستم  عنوان ام رو بخون با، همه نیستند ،شروع کردم  من از طریق  آماری که د ...

بله خب حق دارن با دیدن یسریا ادم بترسه ولی وقتی بچه ادم تحت کنترل والدین باشه و تربیتش عالی باشه خود بچه ب خودش اجازه نمیده سمت همچین چیزایی بره