2777
2789
عنوان

دهه هشتادی ها چه نسلی هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 66 پست

دهشتادی هاااا عشقن😋😋😋😋😋حالا هر چقدر میخاین حرف چرت پرت بگین از این گوش میگریم از اون یکی گوش میدیم بیرون شبتون شیککککک

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من شبکه های اجتماعی که اینطوری داره بی بندوباری رو رواج میده ک بیشتر دهه ۸۰ ها رو در بر گرفته

جمع نبندین لطفا 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
بله زیاد دیدم تو درو همسایه و محیط اطرافم.اما تو خانواده نداریم خداروشکر.زیاد وقت گذاشتیم برای تربیت ...

به نظر من دسترسی شون رو ب شبکه های اجتماعی محدود کنید تا پشیمون نشید کلا گوشی سیم کارتی براشون نگیرید

همه مث هم نیسن دهه شصتیام یه کارایی میکردن هفتادیام یه کارایی میکردن اتفاقامنکه خودم هشتادیم میبینم خیلیاشون چقدمنطقین وازپس خودشونم برمیان نمزارن کسی بهشون زوربگه بنظرمن اصلانم ب خانواده ربطی نداره کساییومیبینم خانوادشون واقاواسشون زحمت میکشن ولی بچشون موادمیکشه ادب نداره الان کلازمونه بدشده مشکل ازدهه هشتادیانیس 

دهشتادی هاااا عشقن😋😋😋😋😋حالا هر چقدر میخاین حرف چرت پرت بگین از این گوش میگریم از اون یکی گوش می ...

همیشه که این قدری نمی مونی

بزرگ میشی

در حالیکه روح و روانت همونقدری مونده

کوچک کوچک

چون خودت می دونی

به نظر من دسترسی شون رو ب شبکه های اجتماعی محدود کنید تا پشیمون نشید کلا گوشی سیم کارتی براشون نگیری ...

اتفاقا به اینرنت هم دسترسی دارن مشکلی نیست

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

به نظر من شبکه های اجتماعی که اینطوری داره بی بندوباری رو رواج میده ک بیشتر دهه ۸۰ ها رو در بر گرفته

خاهشایکم چشمتونوبازکنین جامعروببینین من که ۱۸سالمه بامامانمم میرم بیرون مردای ۵۰ساله چشامودرمیارن حرفای چرت میزنن اونموقع مام بایدبگیم دهه فلان بده ؟

همیشه که این قدری نمی مونی بزرگ میشی در حالیکه روح و روانت همونقدری مونده کوچک کوچک چون خودت می ...

نه گلم‌مطمئنم روح روانم کوچک نیست 

دوس ندارم هم بحث کنم همه برای خودشون فکری دارن دهه ۷۰ یا ۶۰فکرشون هم قابل احترام ولی همشون مثل هم‌نیستن هستن هم سن سال خودم خیلی بد ... ولی نمیشه که همشون را یکنواخت دید 

اتفاقا به اینرنت هم دسترسی دارن مشکلی نیست

ببینید الان توی شبکه های اجتماعی مثل تلگرام و اینستاگرام خود به خود فضاش جوریه ک مناسب بچه نیست 

اگه بیاد یه سری چیزا رو میبینه که از سر کنجکاوی دوست داره تجربه کنه

ماشاالله تو مملکت ماهم مردم برای لایک و کامنت بیشتر هرکاری میکنند امیدوارم منظورم رو رسونده باشم