2777
2789

سلام دوستای عزیزم.من تازگیا یه روش پیدا کردم که دوست دارم به شماهم بگم.یه روشیه که باعث میشه که خیلی راحت به چیزایی که میخواید برسید فقط یه کوشولو صبر میخواد مثلا خیلی راحت در عرض یک ماه لاغر یا چاق بشید پول جذب کنید و روی زیبایی ها بصورت طبیعی کار کنید مثلا چشمارو درشت تر کنید لب و خیلی چیزای دیگه😉

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتی چیه لایکم کن

پشیمونم از گذشته ی اشتباهم ، از ضربه هایی که خوردم ، از اشتباهاتم ، ولی خدارو شکر میکنم که از اون منجلاب بیرون کشیده شدم و توبه کردم و به دنیای واقعی خودم برگشتم ، خدایا شکرت❤❤❤
پوله؟ 

عزیز یه پکجایی هست هزینشم پایینه مشاوره رایگانم داره راستش خواهرم روانشناسه منم دوست دارم همه از این علم باخبر بشن😊

((در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.))🤍❤کاربری دست 2 نفر خودم(هانی) و رفیقم(یلدا) است❤️
چیییی😍😍بگوو زود

عزیز دلم ی پکیجه در خدمتم و روی ذهن کار میکنه حتی کسیو که دوسش دارید و میتونید جذب کنید 

حدس میزدم   پیام بازرگانیه

عزیز  ببخشید دوست ندارید نیاید تاپیک بازم معذرت میخواما ولی هزینه ای بالایی اصلا نداره فقط ی علم روانشناسیه

شما چیزی درمورد روش پاکسازی میدونید؟

نه همون قانون جذبه یایکی دیگس؟!

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      
نه همون قانون جذبه یایکی دیگس؟!

این روشی که میخوام بگم باعث شده که ی تیمارستان بر اساس همین روش پاکسازی با تکرارچندتا کلمه کل بیمارانش درمان بشن فقط کافیه نیت کنید و هر چند تا که تونستید این کلمات و بگید و باعث میشه کل دیتاهای منفی از شما دور بشن و شما به هر چیزی که بخواید عشق سلامت پول محبت و هر چیز دیگه ای برسید با تکرار چهار تا کلمه متاسفم لطفا منو ببخش دوستت دارم