2777
2789
عنوان

تکون جنین. لطفا نظر بدین

80 بازدید | 8 پست

دخترا، من در ۲۸ هفته ام. دخترم خیلی کم تکون میخوره. روزی دو سه بار. شماها هر ساعت تکونش و حس می کنیم واقعا؟ 

من دارم دیوونه میشم. کمکم کنین لطفا. 

دکتر هم هر هفته میرم صدای قلبش و می شنوم.
چند بار در روز نی نی هاتون تکون می خورن؟

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان اصلا نباید تکوناشو بشماری،  مهم نیست کم باشه یا زیاد روزای اخر فقط مهمه که تکونا کم نشه و ...

بحث شمردنش نیست، بحث اینه ک غیر طبیعیه ب نظرم ک اینقدر کم تکون میخوره

دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم‌. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
بحث شمردنش نیست، بحث اینه ک غیر طبیعیه ب نظرم ک اینقدر کم تکون میخوره

نه،  میگم ممکنه بچه کلا اروم باشه،  تکون خوردن بچه ها مثل هم نیست که

اگه به نطرت یه مدت تکون نخورده،  یه چیز شیرین بخوری،  به پهلوی چپ دراز  بکشی، تکوناش بیشتر میشه و حس میکنی.  البته اگه خواب نباشه😁