2777
2789
عنوان

اولین سالگرد ازدواجمه، ایده میده چی دارین؟😁

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 45 پست
منکه بودم صدتا مهمون میگفتم  تو باغ داییش کلی فینگرفود سفارش میدادم عکسمونم میدادم نقاشی کنن پس ...

اولا به قول دوستمون اصلا تو خانواده ما جا نیفتاده

دوما وسعم نمیرسه به این کارا خواهر😁

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹
گلم اگر برات مهمه و میدونی اگه یادش بره ناراحت میشی یه اشاره ظریفی بکن خودت.... که  همچین شب قش ...

میدونم که میدونه نزدیکه کلا یکم سرد برخورد میکنه با مراسم ها 

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما سال اول را با کل فامیل گرفتیم.شوهرم قناده یه کیک تصویری دونفره خیلی خوشگل درست کرد.از اون به بعد هم همیشه با خانواده شوهرم جشن میگیریم خانواده خودم دورن.بعد هم آخر شب میریم بیرون.شما برید کافی شپ بعد رستوران بعد هم بشینید باهم فیلم ببینید و خوش باشید.ولی خونه خیلی بهتره.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
ما سال اول را با کل فامیل گرفتیم.شوهرم قناده یه کیک تصویری دونفره خیلی خوشگل درست کرد.از اون به بعد ...

خوش بحالتون 

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊 
ما سال اول را با کل فامیل گرفتیم.شوهرم قناده یه کیک تصویری دونفره خیلی خوشگل درست کرد.از اون به بعد ...

ممنون گلم. همیشه خوشبخت و شاد باشید❤

خب پس دو راه داری. یا ناراحت نشی یا توجیهش کنی مهمه برات

اتفاقا اول میخوای بی خیالی طی کنم و بعدش اگه ببینم کاری نکنه و ... اون موقعه اس که مثل یک ببر زخمی بهش حمله خواهم کرد 

ممنون گلم. همیشه خوشبخت و شاد باشید❤

ممنون عزیزم.همچنین.😍😍😍😍

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃

من ۳ ومین سالگرد ازدواجمون شوهرم سرما خورده بود بهش قرص سرما خوردگی دادم خوابید بساط جشن و اماده کردم برقا رو خاموش کردم و شمع روشن کردم بیدارش کردم خیلی سوپرایز شد 

من ۳ ومین سالگرد ازدواجمون شوهرم سرما خورده بود بهش قرص سرما خوردگی دادم خوابید بساط جشن و اماده کرد ...

ای جانم چه عاااااالی😍

اتفاقا اول میخوای بی خیالی طی کنم و بعدش اگه ببینم کاری نکنه و ... اون موقعه اس که مثل یک ببر زخمی ب ...

به نظر من اینکارو نکن. می دونی چرا؟ چون باعث میشه از هر چی مراسم و سالگرد و ایناس بدش بیاد و حس کنه مجبوره انجام بده. این جور چیزا برا شاد شدنه نه ناراحت شدن. هر چی که دلت میخواد خودت کم کم با مهربونی و آروم آروم یادش بده عزیزم. باور کن چون همسر من تک فرزنده و خواهر نداشته خیییلی چیزا بلد نبود اولش. ولی الان خیلی خیلی بهتر شده

الانم خودت بدون اون که کاری به همسرت داشته باشی یه شام خوب درست کن، به خودت و خونه برس‌ و ازش استقبال کن و بگو سالگرد ازدواجمون مبارک... خیلی تاثیرش بیشتره بخدا یاد میگیره

باهم بریدیه رستوران شیک اونجا بهمدیگه کادو بدیدکیکم سفارش بدید همون صاحب رستوران براتون بیاره شمع هم ...

خیلی قشنگ و رویاییه ولی خواهر این همه پولم کجا بود رستورانو قُرق کنم😁