2777
2789
عنوان

سرماخوردگي در بارداري

88 بازدید | 9 پست

سلام خانوما و ماماناي گل

من شش ماهه باردارم و يه ماه پيشم واكسن آنفولانزا زدم ولي باز دوروزي ميشه كه سرما خوردم و هيچ قرص و دارويي هم استفاده نكردم. چه دارويي ميتونم استفاده كنم؟؟ لطفا هركي اطلاعات صحيح داره بگه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه منم اونطور شديد نيس فقط ته گلوم ميسوزه و بينيم كيپ شده ولي بازم ميترسم شديد شه

عزیزم منم سه ماه اول بارداری سرماخوردگی گرفتم هیچی مصرف نکردم.. چون شاغل بودم یک روز مرخصی گرفتم و استراحت کردم، موقع خواب فرقی ندات روز یا شب، سرم رو میپوشوندم.. اسپند دود میکردم و نفس میکشیدم سوزش چشم و بینی رو خوب میکنه... آب لیمو عسل میخوردم.. آب لیمو طبیعی رو توی آبجوش یا چای کمرنگ بگیر، عسل هم بریز خوبه.. مورد آخر رد خور نداره حتما امتحان کن

عزیزم منم سه ماه اول بارداری سرماخوردگی گرفتم هیچی مصرف نکردم.. چون شاغل بودم یک روز مرخصی گرفتم و ا ...

ممنونم عزيزدلم مرسي. اتفاقا امروز واسه صبحونه چاي كمرنگو عسل و ليمو ترش چكوندم خوردم شبم آب نمك قرقره ميكنم ايشالله زودتر خوب شم راحت شم مرسي عزيزم😍❤️

ممنونم عزيزدلم مرسي. اتفاقا امروز واسه صبحونه چاي كمرنگو عسل و ليمو ترش چكوندم خوردم شبم آب نمك قرقر ...

خواهش میکنم عزیزم.. بعد از سرماخوردگیم من خیلی بیشتر مراقبم و بلافاصله همون اولش لیمو عسل میخورم بدتر نشم.. دفعه قبل هم از یک نفر گرفتم