2777
2789
عنوان

چه جوری برخورد کنم.

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 51 پست
به نظر من حس آدم اشتباه نمیکنه و تشخیص میده کی با منظور و کی بدون منظور کاری رو انجام میده

موندم الان دوباره زنگ بزنه حتی کاری بخواد حرف بزنه چی بگم بهش‌.دوس دارم تلفناشو جواب ندم ولی اونم نمیشه 

اره این خوبه اتفاقا منم میگفتم اینکار رو کنم در ضمن آهنگی که برام فرستاده از محمد علیزاده است برگردی ...

بعد حتما شوهرت در جواب سوالت غیرت مندانه جواب می ده اون موقع برگرد بگو پس خدا رو شکر که من مزاحم ندارم .به زن مزاحمت هم بگو شما چی اگه جای اون دوستم (خودت استارتر منظورمه) باشی چکار می کنی ؟ آخر سر هم بگو خدا نکنه یه روز یکی مزاحم من بشه چون می دمش دست قانون و آبرو براش نمی ذارم . کاش همه ی زن ها قدر نجابتشون و بدونن مثل شما استارتر عزیز 

بعضیا هم تنهان هم دست تنها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موندم الان دوباره زنگ بزنه حتی کاری بخواد حرف بزنه چی بگم بهش‌.دوس دارم تلفناشو جواب ندم ولی اونم نم ...

من درکت میکنم کاملا. خیییلی سرد جوابش بده . تا زنگ میزنن جواب نده. اگه میدونی هم کلا جواب نده و روی خودت نیار. اینُ میگم چون ما هم همکار بودیم و‌من مجبور بودم جواب بدم اما گاهی اوقات جواب نمیدادم رو خودمم نمی یاوردم. خیلی سرد و جدی رفتار کن . من ازدواج نکردم و نمیدونم آدم وقتی شوهر داره و متاسفانه دوست شوهرش هم هست چه برخوردب باید بکنه اما به نظرم اگه دیدید با وجود رفتار سردتون بازم ادامه داد حتما برخورد کنید و چه بهتر که با مشاوره صحبت کنید چون حرف زندگیتون وسط هست. آدم دچار استرس و حس خیلی بد میشه و دور از جون ممکنه فردا حتی شوهرتون فکر اشتباه کنن. مشاوره های تلفنی هم هست. ولی حتما تا اوضاع بدتر نشده و بیشتر به خودش اجازه حرف بی ربط نداده یه جوری جمعش کنید. ایشااله حل میشه 

من درکت میکنم کاملا. خیییلی سرد جوابش بده . تا زنگ میزنن جواب نده. اگه میدونی هم کلا جواب نده و روی ...

خیلی ممنون که درکم میکنید و راهنمایی ام کردید. من هیچ رغبتی با آشنایی با ایشون نداشتم و قرار بود باهاشون یه کاری شروع کنیم من مایل نبودم و اون کار و شروع نکردیم.بعد از ۶ ماه همسرم ما رو بهم معرفی کرد و گفت آدم خوبیه .... واقعا هم آدم خوب و خیرخواهیه. از هر کی می پرسم همه تعریفش می کنن محترمه!!! باادب و موقر. من اصلا نمیتونم حرفم و پیش کسی بزنم چون رو متین و باادب بودنش شکی نیست. از این ناراحتم نکنه من حرکت نامعقولی کردم کار نسنجیده انجام دادم. چی شد چطور شد آخه. ولی خدا سر شاهده همیشه با حجاب مانتو بلند و آرایش فقط یه ضد آفتاب و رژ قهوه ای همین . از فوت مادرم به این  ور  هم که دوماه دوماه نمی رم اصلاح داغونم.خلاصه که گفتم حتی یه لبخند همرو لبم نباشه،دیدمش از ماشین پیاده نشم ایشون بره بعد من برم.چون من همسرم و و زندگیمو خیلی خیلی دوس دارم. 

خیلی ممنون که درکم میکنید و راهنمایی ام کردید. من هیچ رغبتی با آشنایی با ایشون نداشتم و قرار بود باه ...

خواهش میکنممم. عزیزم توی بی گناه بودن شما تو این مورد هیچچچ شکی نیست ، من دقیقا میفهممت چون برام اتفاق افتاد. اصلا یه لحظه هم به این فکر نکن که اشتباهت کجا بوده چون اشتباه نکردی و مقصر نیستی. انشااله حل میشه حتمااا. فقط به همین روندت ادامه بده و تلفناش رو هم تا اونجایی که میتونی جواب نده و یه چیز دیگه من حتی شماره ش توی گوشیم سیو نکردم تا عکس واتسپمُ نبینه و اینکه در آخر مجبور شدم برخورد کنم و از اون روز شکرخدا تمام شده انگار. ببین من جریانی که برات میگم شاید پروسه ش دو سال طول کشید . الان میگم کاش زودتر برخورد کرده بودم که این همه با روح و روانم بازی نمیشد اما از اون ور واقعا بخاطر آشنایی نزدیکی که داریم میترسیدم حرفی بزنم و یه دفعه بگه من توهم زدم و‌ من مشکل دارم. به هرحال گذشت اما خیلی مراقب زندگیت باش چون این آدما انقد زرنگن که یه جوری برخورد میکنن که انگار هیچ چیز خاصی نیست و مستقیم منظورشون رو نمیگن اما همون جور که گفتم آدم نیت خیر و بد رو تشخیص میده. امیدوارم خیییلی زود مشکلتون حل شه و خیالت راحت شه☺️