یه مرد متاهل با اینکه میدونه منم متاهلم. پیام عاشقانه بفرسته و ابراز علاقه کنه . چه جوری باهاش برخورد میکنید که دست از سرتون درباره. البته از دوستای همسرم هستن و خوب همدیگر و می شناسیم هر روز صبح همدیگرو میبینیم کمکم کنید دارم دیوونه میشم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه بار که هم تو بودی هم شوهرت هم اون هم زنش به شوهرت بگو یکی از دوستام براش چنین قضیه ای پیش اومده ( ...
اره این خوبه اتفاقا منم میگفتم اینکار رو کنم در ضمن آهنگی که برام فرستاده از محمد علیزاده است برگردی ای کاش.رو پیش زنش روشن کنم بگم یه مرد برا دوستم فرستاده که هر دو متاهلم ببینم چه حالی میشه
وا خب همونجا میگفتی چته مگه تو زن نداری و نمیدونی منم متاهلم و دیگه مزاحم من نشو.بلاکشم کن.رو هم بهش نده.کم کم ول میکنه.بدتر از مورد من نیس که شوهر دوستم گیر داده بود ول نمیکرد.خیییییلی طول کشید اما بالاخره دید نهمث اینکه محل نمیذارم بیخیال شد.من مجرد بودم.تو متاهلی زودتر ولت میکنه ببینهپایه نیستی
وا مگه اهنگ نشونه چیزیه.شاید قشنگه فرستاده.من این چیزا رو به خودم نمیگیرم.بعضیا عادت دارن یه چیزی قشنگه برا دیگرون میفرستن.شوهر دوست من که با شوهرمم دوسته برام متن و کلیپ و اهنگ و... میفرسته.شوهرمم میبینه
وا مگه اهنگ نشونه چیزیه.شاید قشنگه فرستاده.من این چیزا رو به خودم نمیگیرم.بعضیا عادت دارن یه چیزی قش ...
قبلش هم یه چیزایی گفت عزیزم.گفت عکساشو تو پروفایل هر روز میبینم .... بعد از فرستادن آهنگ هم زنگ زدم گفتم اینو اشتباه فرستادی گفت نه دقیقا حالم و خواستم توضیح بدم دانلود کن اهنگ و گوش کن دوستم. منم رفتم هرچی عکس رو پروفایل داشتم و پاک کردم