2777
2789
عنوان

چه جوری برخورد کنم.

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 51 پست

خیلی رک بگو فکر میکنم شما پاتونو از گیلیمتون بیشتر دراز کردین و حد و حدود خودتونو نمیدونم لطفا دیگه پیام ندین وگرنه سری بعد طور دیگه ای برخورد میکنم

بعضیا سواد حرف زدن که ندارن هیچ...شعور خفه شدنم ندارن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار که هم تو بودی هم شوهرت هم اون هم زنش به شوهرت بگو یکی از دوستام براش چنین قضیه ای پیش اومده ( ...

اره این خوبه اتفاقا منم میگفتم اینکار رو کنم در ضمن آهنگی که برام فرستاده از محمد علیزاده است برگردی ای کاش.رو پیش زنش روشن کنم بگم یه مرد برا دوستم فرستاده که هر دو متاهلم ببینم چه حالی میشه

بلاک 😐

منم با دوستای همسرم حرف میزنم حتی یکیش عین داداشش هست برام 

اما این داستانا نیست بشدت حدمون رعایت میکنیم 

با هر کدوم از دوستای شوهرت هم دمخور نشو اصلا از ۱۰۰ تاش من فقط سه تاشو میشناسم که از دوره مجردی همیشه باهاشون بیرون می‌رفتیم 

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩
اره این خوبه اتفاقا منم میگفتم اینکار رو کنم در ضمن آهنگی که برام فرستاده از محمد علیزاده است برگردی ...

بخاطر اهنگ فک میکنی مزاحم شده یا چیز خاصی بهت گفته؟من شخصا اهنگ رو به‌خودم نمیگیرم.شاید چون قشنگه فرستاده.مگه اینکه کلا گیر داده باشه

خودش پای تلفن گفت که یه جور دیگه ای برام و ....

وا خب همونجا میگفتی چته مگه تو زن نداری و نمیدونی منم متاهلم و دیگه مزاحم من نشو.بلاکشم کن.رو هم بهش نده.کم کم ول میکنه.بدتر از مورد من نیس که شوهر دوستم گیر داده بود ول نمیکرد.خیییییلی طول کشید اما بالاخره دید نه‌مث اینکه محل نمیذارم بیخیال شد.من مجرد بودم.تو متاهلی زودتر ولت میکنه ببینه‌پایه نیستی

چرا باید این اهنگ برام بفرسته اصلا.

وا مگه اهنگ نشونه چیزیه.شاید قشنگه فرستاده.من این چیزا رو به خودم نمیگیرم.بعضیا عادت دارن یه چیزی قشنگه برا دیگرون میفرستن.شوهر دوست من که با شوهرمم دوسته برام متن و کلیپ و اهنگ و... میفرسته.شوهرمم میبینه

وا مگه اهنگ نشونه چیزیه.شاید قشنگه فرستاده.من این چیزا رو به خودم نمیگیرم.بعضیا عادت دارن یه چیزی قش ...

قبلش هم یه چیزایی گفت عزیزم.گفت عکساشو تو پروفایل هر روز میبینم .... بعد از فرستادن آهنگ هم زنگ زدم گفتم اینو اشتباه فرستادی گفت نه دقیقا حالم و خواستم توضیح بدم دانلود کن اهنگ و گوش کن دوستم. منم رفتم هرچی عکس رو پروفایل داشتم و پاک کردم

به نظر من حس آدم اشتباه نمیکنه و تشخیص میده کی با منظور و کی بدون منظور کاری رو انجام میده

اره واقعا منو می بینه دست پاچه میشه حرفش و گم میکنه ولی وقتی من با یکی دیگه حرف میزنم میره یه گوشه زل میزنه بمن سنگینی نگاهش اذیتم می کرد.