2777
2789
عنوان

چه جوری برخورد کنم.

405 بازدید | 51 پست

یه مرد متاهل با اینکه میدونه منم متاهلم. پیام عاشقانه بفرسته و ابراز علاقه کنه . چه جوری باهاش برخورد میکنید که دست از سرتون درباره. البته از دوستای همسرم هستن و خوب همدیگر و می شناسیم هر روز صبح همدیگرو میبینیم کمکم کنید دارم دیوونه میشم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاک کن/ خطت. عوض کن. دیگه سلام نده بهش نادیده بگیرش . هرجا میبینی برو خودت نیار که دیدیش . جاییم تنهایی دیدیش اونجارو زود ترک کن .خیلی هم جدی برخورد کن اصلا هم کوتاه نیا 

محلش نمی دادم تحت هیچ شرایطی ! 

بخدا اینکار رو میکنم خودش هم خیلی محترمانه برخورد میکنه .می دونی خودمم خیلی سرسنگینم خدا شاهده موندم چه کار سبکی انجام دادم این جرات پیدا کرده اخه نمیتونم بیشتر توضیح بدم اون چکارست من کارم چیه و از طریق همسرم ما باهم آشنا شدیم. والبته از سال بعد قراره یک کاری رو باهم شروع کنیم و همسرم خیلی مالیه من این کارمو ترک کنم با ایشون کار کنم وای دارم دیوونه میشم