2777
2789
عنوان

برای اینکه باتری گوشیتون.....🔋🔌

9594 بازدید | 47 پست

خانوما شما برای اینکه  باتری گوشی تون  زود شارژ خالی نکنه و کلا عمر مفیدی داشته باشه چه کار میکنید؟

در روز چندبار شارژش میکنید؟

چه برنامه های تو گوشی تون نصب کردین برای بهبود باتری؟

😁ممنون میشم جواب بدید

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه زیر 30% نیاد .  بعدم به هر شارژری وصل نکن .

مگه نباید اول کامل خالی شه بعد بذاریم شارژ تا خراب نشه

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍

فعلا که تازه خریدم تبلتمو و روزی یه بارم شارژش میکنم 

این برنامه برای طول عمر باتری و اینا هم میگن ضرر داره

اگر کانال یا پیج لباس زنانه با قیمت مناسب سراغ دارین لینکشو بدین،براتون صلوات میفرستم.درخواست دوستی و ریپلای رو هم خیلی دوس دارم😍
کلا از شارژ نهایتا یه بار میارم بیرون درکل تو شارژه حتی الان

گوشیت چیه؟

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
من کلا به شارژ وصلم😐

اینطوری ک خیلی بده🤕

باتری شما زود خالی میشه؟

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
اول از همه زیر 30% نیاد .  بعدم به هر شارژری وصل نکن .

بعضی میگن زیر ۳۰ بعضی میگن به ۱۵ که رسید شارژ کنید 🙁 موندم کی درست میگه