2777
2789
عنوان

برای اینکه باتری گوشیتون.....🔋🔌

| مشاهده متن کامل بحث + 9606 بازدید | 47 پست

فقط از شارژ خودت استفاده کن .برنامه هاتو در حالت خواب بذار. از بک گراند تیره استفاده کن.گوشیتو رو حالت قفل شدن خودکار بذار 

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی لصلا خالی نمیکنه وقتی 15درصد میشه میزنم شارژ روزی یکبار میزنم تا فردا نگه میداره 30درصدش میمونه

منم به ۱۵ که می رسه شارژش میکنم. شما وقتی چند درصد شد از شارژر درش میاری؟

میگن قبل از ۱۰۰ در بیاری بهتره

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
نه سرچ کن اشتباه گفتن . 

حس میکنم خراب میکنه از کسی نشنیدم

و باید کامل پر شه؟ نصفه دربیاریم خراب میشه؟

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
کلا از شارژ نهایتا یه بار میارم بیرون درکل تو شارژه حتی الان

خراب میشه که

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
فقط از شارژ خودت استفاده کن .برنامه هاتو در حالت خواب بذار. از بک گراند تیره استفاده کن.گوشیتو رو حا ...

چجوری برنامه ها مو در حالت خواب بذارم؟

مگه نباید اول کامل خالی شه بعد بذاریم شارژ تا خراب نشه

نه همیشه باید گوشیت شارژش از چهل  نیاد پایین . از هشتاد هم زیاد نره بالا. 

بین این دوتا باشه

برا جور شدن عروسیم صلوات😍دلبره لاشیِ منی طُ!
حس میکنم خراب میکنه از کسی نشنیدم و باید کامل پر شه؟ نصفه دربیاریم خراب میشه؟

خراب شدن معنی نداره . بعضی battery care ها عملا سعنی میکنن رو 85% شارژ نگه دارن . البته برای Laptop ولی برای موبایل من محدوده بالای شارژ ندیدم

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
من همه گوشی هایی که داشتمو نذاشتم شارژش بیاد زیر پنجاه  همیشه هم فول شارژ میکردم همیشه هم بات ...

زیاد استفاده میکردین از گوشیتون؟

چجوری برنامه ها مو در حالت خواب بذارم؟

من رو برنامه ک یکم دستمو نگه دارم ی صفحه باز میشه یکی از گزینه هاش در حالت خوابه اونو فعال میکنم

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍