2777
2789
عنوان

برای اینکه باتری گوشیتون.....🔋🔌

| مشاهده متن کامل بحث + 9601 بازدید | 47 پست
نه همیشه باید گوشیت شارژش از چهل  نیاد پایین . از هشتاد هم زیاد نره بالا.  بین این دوتا ب ...

واقعا؟ وای من تا ۱٪ نشه نمیذارم☹ کامل پر میشه و برمیدارم

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب وقتی اینجوری میکنه من چیکار کنم ؟!  نیازی هس کاری انجام بدم  شارژشم ک تقریبا تکه  ...

هیچ کاری نیازی نیست سیستم های IOS رو بهترین حالت هستند . جای نگرانی نیست . 

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
application های معرفو رو 30% set هستن

شما برنامه نویسی؟ فکر کنم شما بتونی سر دربیاری😁چطور باتری رو شارژ کنیم که زود خالی نشه  و طول عمر خوبی داشته باشه؟

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
هیچ کاری نیازی نیست سیستم های IOS رو بهترین حالت هستند . جای نگرانی نیست . 

اینو میدونم 

ولی بعضی وقتا ب شدت عجیبی داغ میکنه و شارژ خالی میکنه 

فکر کردم باید چیز خاصی باشه

همیشه در یادم خواهی ماند 🖤
یه تعمیرکار بهم گفت بین ۳۰تا۹۰ باید باشه

به منم گفت ۱۵ که شد شارژش کن قبل از ۱۰۰ هم درش بیار

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
اینو میدونم  ولی بعضی وقتا ب شدت عجیبی داغ میکنه و شارژ خالی میکنه  فکر کردم باید چیز خا ...

مطمئنی Backgound Service نداری ؟ چون داغ کردن  معنی نداره . مگه تو کاور بد باشه یا B S داشته باشی

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
مطمئنی Backgound Service نداری ؟ چون داغ کردن  معنی نداره . مگه تو کاور بد باشه یا B S داشته با ...

نه اصلا 

منک اصن تو قاب نمیندازم ی چیز ژله ای داره 

عللشم نمیدونم 

جوری داغ میکنه ک اگر پارچه ای چیزی زیرش باشه بشدددت داغ میکنه

همیشه در یادم خواهی ماند 🖤
مطمئنی Backgound Service نداری ؟ چون داغ کردن  معنی نداره . مگه تو کاور بد باشه یا B S داشته با ...

از کجا بدونیم B S ای فعاله؟

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
گفت ۳۰ شد ولی من تا ۵درصدم میاد

خوب کار میکنه  باتری تون؟

منظورم اینه زود شارژش تموم نمیشه؟