2777
2789
عنوان

قاطی مرغ ها شدن و حال خراب من

| مشاهده متن کامل بحث + 4889 بازدید | 259 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرفاتونو قبول دارم ولی انسان بخاطر نیاز عاطفیش به جنس مخالف تمایل پیدا میکنه اگه آدم درست رو انتخاب ...

تو این دورانی که داره زندگیش رو میسازه میتونه یه دوست پسر خوب داشته باشه،،اما باید احساساتش رو مدیریت کنه،وابسته نشه،عاشق نشه و...

یعنی چکار کنم دقیقا که خانوادم و بقیه فکر کنن من بزرگ شدم؟

والا سخته. من هنوزم بعضی وقتها رفتارام بچگونس. ولی خب جوری تو جمع اشناها رفتار کن که بدونن بزرگ شدی و میتونی یه خانواده رو اداره کنی جاهای مختلف برو توی اجتماع باش یعنی بهت قول میدم اگر در مراسم های مختلف میهمانی های درست و حسابی بین آشناها خوب رفتار کنی و بخودتم در حد معقول برسی راااحت یه خواستگار توپ میاد برات

وزن قبلی -> ۷۵ وزن بعدی -> ۷۰ وزن فعلی -> ۶۷ هدف ->۶۰   من میتونمممممم😍😍
نه اصلا برام مهم نیست فقط نگران حرف مردم هستم و مگه من چیم از بقیه دخترها کمتره؟

اتفاقا هرچی کمتر خواستگار بیشتر،،،دختری که کم توقعه،مطیعه،همه ارزوش شوهره،کاری برای انجام دادن نداره،نهاااایتا یه سرکار میره،مشخصه پسره خیالش راحتتره همچین دختری رو بگیره،،تا یه دختر مستقل جسور قوی،که خودش تا حدودی به اهدافش رسیده و میدونه از زندگی چی میخواد و زیر بار هر حرفی نمیره

تو این دورانی که داره زندگیش رو میسازه میتونه یه دوست پسر خوب داشته باشه،،اما باید احساساتش رو مدیری ...

تو کشورای غربی با اطلاع خانواده ها ارتباط دارن در نتیجه یه نظارتی هست ولی تو کشور ما واقعا ریسک بالایی داره چون به پسرا سخت میشه اعتماد کرد.

«کاربر آقا هستم»