2777
2789
عنوان

قاطی مرغ ها شدن و حال خراب من

| مشاهده متن کامل بحث + 4888 بازدید | 259 پست
معلومه خیلی دلتون پره

دلم پر نیست ولی وقتی میبینم انقددرر پسرا برای همجنسام مهمن خیلی تاسف میخورم،نصف تاپیکا اینجوریه:

مردا عاشق چه دخترایی میشن؟

چیکار کنم دوست پسرم برگرده؟

دعای باز شدن بخت میخوام

چجوری رفتار کنم خواستگار پیدا شه؟و....

یکم به خودشون فکر نمیکنن،،خدا یه انسان آفریده با این عظمت،،یه مغز داده به این بزرگی،،خب به عنوان یه انسان واسه خودشون زندگی کنن، هرجور دلشون میخواد زندگی کنن لباس بپوشن و...نه بخاطر پیدا کردن شوهر!خودشون بشن شبیه همون مردی که تو رویاهاشونه،،خودشون به عنوان یه انسان به بالاترین جاها برسن،،مگه حتما پسر باید دغدغش بشه پول و خونه و...دختراهم به عنوان یه انسان عاقل و مستقل باید برا خودشون زندگی کنن،،حالا این وسط اگه مورد ازدواج خوبم پیدا شد که ازدواج میکنن،نشدهم که زندگیش رو داره،کار خودش و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا گر زحکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری ، 

افسوس نخور ببین اوون پدرش فوت شده ، تو پدر داری ، همبشه خوبی رو برای خودت نخواه ، لحظه ای تصور کن جای اوون بودی دوس داشتی؟ 

یاد عقد خواهرم افتادم که دختر خالم و خالم میخواستن سکته کنن از حسادت ولی بدی ها و مشکلات مارو نمیدیدن 

خب نگران آینده و حرف مردم هستم عزیزم

این مردمی که میگی،،همینا که دورانی که تازه باید به خودشناسی میرسیدن و ازدواج کردن،،زندگیاشون چجوریه؟80%تو بدبختین،یا مالی،یا چون عقلاشون کامل نشده یسره جنگ و خیانت و...

دلم پر نیست ولی وقتی میبینم انقددرر پسرا برای همجنسام مهمن خیلی تاسف میخورم،نصف تاپیکا اینجوریه: مر ...

حرفاتونو قبول دارم ولی انسان بخاطر نیاز عاطفیش به جنس مخالف تمایل پیدا میکنه اگه آدم درست رو انتخاب کنن خیلی هم خوبه همونطور که خودتون هم اشاره کردین. به مرور یاد میگیرن نباید بهشون سخت بگیریم متاسفانه این چیزا آموزش داده نمیشه

«کاربر آقا هستم» 
من قصد ازدواج ندارم فقط از حرف مردم میترسم بعدشم مگه من چیم از اون کمتره؟

هر کسی منحصر به فرده و زندگی خودشو داره ممکنه اون الان ازدواج کنه اما خوشبخت نشه...باور کن ازدواج مساوی خوشبختی نیست...حرف مردم چه اهمیتی داره مردم واسه همه چیز  حرف میزنن بذار تجربه خودمو بهت بگم یادمه هم سن خودت بودم فهمیدم دختر عمم نامزد کرده دقیقا حس تو بهم دست داد و گفتم چرا من نباید الان نامزد کنم و کلی غصه خوردم...سالها گذشت و شوهر دختر عمم اونو بارها کتک زد و از خونه بیرونش کرد با یه بچه ـ..من هنوز مجردم وشانس بهتری برای زندگی دارم اما اون چی؟از این اشتباها نکن تو فکر میکنی شوهر چیه باور کن نصف زنهای متاهل ازشوهراشون کتک می خورن...و اصلا آرزو می کنن کاش مجرد بودن

راستی می دونستین که تو زندگیتون تا زمانی که یه چیزی براتون خیلی مهمه از همون موضوع ضربه می خورین؟ تا زمانی که آرزویی فکرتونو درگیر کرده و درموردش ترس و خوشحالی زیاد دارین اون آرزو برآورده نمیشه؟ می دونستید تو این دنیا هیچی از هیچی نباید براتون مهم باشه جز      خـــــدا؟ می دونستین یا نه؟ حالا بدونین یاد بگیرین که بدونین ...