2777
2789
عنوان

کسی از بندرعباس هست بیاد چند لحظه

696 بازدید | 15 پست

سلام دوستان میخواستم موهام کراتین کنم میخواستم یه ارایشگاه که کارشون خوب عالی باشه بهم معرفی کنید واسه کراتین 

مرکز تخصصی رنگ و درمان مو اکسیژن رفتید میشناسید خوبه اونجا؟

آرامش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی یه سوال بی ربط بپرسم ؟؟ 

بندرعباس برای مهاجرت کاری و زندگی کردن اونجا چطوره ؟؟؟ سخته زندگی ؟؟

‍ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ! ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺧﺮﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ تاریکیﻧﻮﺭی ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ میشودﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍی ﺭﺥ میدهدو ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ ...
اسی یه سوال بی ربط بپرسم ؟؟  بندرعباس برای مهاجرت کاری و زندگی کردن اونجا چطوره ؟؟؟ سخته زندگی ...

کاری که خوب بوده همه واسه کار اکثرا میومدن اینجا ولی الان کلا اوضاع کار بازار خب خراب شده ولی سختیش بخاطر گرما ابوهواشه من خودم شمالیم

آرامش
کاری که خوب بوده همه واسه کار اکثرا میومدن اینجا ولی الان کلا اوضاع کار بازار خب خراب شده ولی سختیش ...

البته بازم شمالم خودش شرجیه

منم مال منطقه کوهستانیم . میخوام بیام اونجا از ابو هواش خیلی بد میگن ،؟؟ مگه چند ماه گرمه؟؟ امنیتش چی خوبه؟

‍ ﺷﮏ ﻧﮑﻦ! ﺩﺭﺳﺖ ﺩﺭ ﻟﺤﻈﻪ ﺁﺧﺮﺩﺭ ﺍﻭﺝ ﺗﻮﻛﻞ ﻭ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﻳﺖ تاریکیﻧﻮﺭی ﻧﻤﺎﻳﺎﻥ میشودﻣﻌﺠﺰﻩ ﺍی ﺭﺥ میدهدو ﺧﺪﺍ ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﻣﻴﺮﺳﺪ ...
یعنی هیچکی نبودااااا    

نه فقط من راجب بندر عباس کنجکاو بودمو تمام 😂😂😂

البته بازم شمالم خودش شرجیه منم مال منطقه کوهستانیم . میخوام بیام اونجا از ابو هواش خیلی بد ...

واسه چی میخوای بیای عزیزم 

والا همش گرمه فقط زمستونش که قربونش برم زمستون نیست بهاره خخخخ فقط یکم خنک میشه کلا بیشتر گرمه خیلی گرم الان هوا یکم خوب شده

آرامش
واسه چی میخوای بیای عزیزم  والا همش گرمه فقط زمستونش که قربونش برم زمستون نیست بهاره خخخخ فقط ...

از دوستام کسی برام کار پیدا کرده اونجا خودشم کار میکنه اونجا ولی مدام از ابو و هواش میناله ترس برم داشته . بهشم گفتم اگه خیلی بده پس بیخیال . میگه پول خوب درمیاری منم که پول دوست 😁 موندم سر دوراهی .

مرسی از راهنماییت

از دوستام کسی برام کار پیدا کرده اونجا خودشم کار میکنه اونجا ولی مدام از ابو و هواش میناله ترس ...

خب پول داشته باشی خوش میگذره همه جا به آدم ولی از نظر گرما میگم اره خیلی گرمه 

خواهش عزیز

آرامش
 البته بازم شمالم خودش شرجیه منم مال منطقه کوهستانیم . میخوام بیام اونجا از ابو هواش خیلی بد ...

خب تو تابستون مثل شهرای دیگه نیست مردم بیشتر تو خونشونن شبا هم میرن کافه و رستوران اما تو فضای باز بیرون ن مثلا پنجشنبه جمعه ها میرن روستای اطراف که هواشون خوبه اما برای زمستون عالیه هواش اونقدر سرد نیست و راحت میتونین شبا با خانواده برید بیرون 

درباره ی امنیتش هم من که از 3 سالگی اینجا بودم خدا رو شکر تا به حال مشکلی ن برای خودم و ن خانوادم پیش نیومده